LIVE!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 40χρονο που συνελήφθη λίγο πριν βιάσει ανήλικο

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 40χρονο που συνελήφθη λίγο πριν βιάσει ανήλικο Facebook Twitter
1

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον 40χρονο που συνελήφθη στο Περιστέρι, λίγο πριν επιβιβάσει σε βαν 13χρονο με σκοπό να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατοχή του 40χρονου που διατηρεί μινι μάρκετ βρέθηκε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας ενώ φέρεται να είχε και ηλεκτρονική επικοινωνία και με άλλους παιδεραστές.

Όπως αναφέρει η Εσπρέσο, ο συλληφθείς είχε τοποθετήσει στο βαν στρώμα για να έρχεται σε επαφή με τους ανήλικους, είχε πάντα σοκολάτες και κεράσματα για να  τους «δωροδοκεί» ενώ μέσα στο βαν βρέθηκαν και sex toys, αλλά και ουσίες που πωλούνται μόνο σε sex shops.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο 40χρονος «ψάρευε» τα θύματα του στο διαδίκτυο όπου είχε φτιάξει διάφορα ψεύτικα προφίλ.   Από το διαδίκτυο γνώρισε τον 13χρονο ενώ από τη συγκεκριμένη δράση του έγινε γνωστός και στην αστυνομία που βρήκε τα ηλεκτρονικά ίχνη του και τον παγίδευσε.

Ελλάδα
1

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM
ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια