Ποινική δίωξη στον 57χρονο για το ρατσιστικό παραλήρημα σε Νιγηριανή γιατρό

Ποινική δίωξη στον 57χρονο για το ρατσιστικό παραλήρημα σε Νιγηριανή γιατρό Facebook Twitter
5
Ποινική δίωξη στον 57χρονο για το ρατσιστικό παραλήρημα σε Νιγηριανή γιατρό Facebook Twitter

Ποινική δίωξη για εξύβριση ασκήθηκε τελικά από την εισαγγελία πλημμελειοδικών Κοζάνης σε βάρος του 57χρονου συνταξιούχου, που καταγγέλθηκε ότι πρωταγωνίστησε σε ρατσιστική φραστική επίθεση εναντίον της νιγηριανής καταγωγής γιατρού του "Μαμάτσειου" Νοσοκομείου Κοζάνης, Solace Akpevwe Godwin.

Με την κατηγορία αυτή παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, από το οποίο πήρε αναβολή για να δικαστεί αύριο το μεσημέρι.

Η 29χρονη αλλοδαπή γιατρός κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, όπου υπέβαλε και μήνυση, ενώ λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η σύλληψη του 57χρονου.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΡΟΔΟ ΜΥΚΟΝΟ

Ελλάδα / Χωριάτικο: Πώς δρούσε το μεγάλο κύκλωμα - Η δικογραφία ξεπερνά τις 850 σελίδες

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 149 κατηγορούμενοι, με τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν, να αφορούν μεταξύ άλλων, εγκληματική οργάνωση, φοροδιαφυγή και μη καταβολή χρεών και ασφαλιστικών εισφορών
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια