Φωτιά τώρα στου Ρέντη

Μεγάλα κέρδη στο Χρηματιστήριο

Μεγάλα κέρδη στο Χρηματιστήριο Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Οι τιμές των μετοχών κατέγραψαν σήμερα ράλι ανόδου, ενώ βελτιώθηκε και το κλίμα στην αγορά ομολόγων, στον απόηχο της συμφωνίας του Eurogroup της Παρασκευής και της σημερινής έγκρισης της λίστας μεταρρυθμίσεων, που έστειλε η Ελλάδα στις Βρυξέλλες.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 937,96 μονάδες σημειώνοντας μεγάλα κέρδη 9,81%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 253,30 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, με κέρδη έκλεισαν όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης και τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Πειραιώς (+19,97%), της Alpha Bank (+17,03%), της Εθνικής (+16,67%), της MIG (+16,22%), της Eurobank (+16,00%), του ΟΤΕ (+15,98%),της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+14,29%), της ΔΕΗ (+13,72%) και της Jumbo (+12,97%).

Ανοδικά κινήθηκαν όλοι οι επιμέρους δείκτες και τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τραπεζών (+17,25%), των Τηλεπικοινωνιών (+15,98%), της Ακίνητης Περιουσίας (+12,91%), των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+12,33%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+12,09%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+11,23%).

2

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Οικονομία / Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Το επόμενο μέτωπο παρεμβάσεων θα είναι αυτό της κοινωνικής αντιπαροχής καθώς και ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στους servicers να ρίξουν στην αγορά σπίτια που έχουν στην κατοχή τους, αλλά η πώλησή τους αντιμετωπίζει εμπόδια
LIFO NEWSROOM
Σημαντική αύξηση στις αποδοχές εργαζομένων από υπερωρίες και στα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές

Οικονομία / Σημαντική αύξηση στις αποδοχές εργαζομένων από υπερωρίες και στα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές

Κατά το πρώτο τετράμηνο εφαρμογής, οι αποδοχές από υπερωρίες και υπερεργασία αυξήθηκαν κατά 48% και τα έσοδα από εισφορές υπερωριών και υπερεργασίας αυξήθηκαν κατά 34% σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2024
LIFO NEWSROOM