Βαρουφάκης στο CNN: Οι πολίτες στην Ελλάδα είναι ενθουσιασμένοι

Βαρουφάκης στο CNN: Οι πολίτες στην Ελλάδα είναι ενθουσιασμένοι Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
17

Συνέντευξη στο CNN και στην Κριστιάν Αμανπούρ έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης δηλώνοντας ότι η Ελλάδα θα παραδώσει στους «θεσμούς», «ευσύνοπτη και περιεκτική λίστα» που ο ίδιος θεωρεί ότι θα εγκριθεί. Όπως είπε σύμφωνα με τον Σκάι, έτσι δίνεται χώρος και χρόνος στην Ελλάδα για να περάσει στην επόμενη φάση που αφορά στην επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και των πρωτογενών πλεονασμάτων.

Σε ερώτηση για τα προβλήματα που προκαλεί στους ψηφοφόρους και στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ η επέκταση του προγράμματος που δέχτηκε τελικά η κυβέρνηση, ο υπουργός Οικονομικών απαντά ότι  «το εκλογικό σώμα στην Ελλάδα είναι ενθουσιασμένο με την ανάκτηση της αξιοπρέπειας και την αίσθηση της ισοτιμίας που νιώθουν στην Ευρώπη».

Ο κ. Βαρουφάκης εκτιμά επίσης μιλώντας στο CNN ότι οι διαπραγματεύσεις στην επόμενη φάση και μετά το πρόγραμμα-γέφυρα θα ευοδωθούν.

17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Δεν επιστρέφω για να γίνω αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ., Αλέξης Τσίπρας, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή και την ίδρυση του νέου κόμματός του - Τι απαντά για τις εκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πολιτική / «Πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση 10 έργων αντιμετώπισης της λειψυδρίας σε 9 νησιωτικούς δήμους

Υπεγράφη από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου η απόφαση υπαγωγής νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
THE LIFO TEAM