Δημοκρατία: Ο Λαζαρίδης είναι ο συγγραφέας της ανακοίνωσης του ΕΛΚ

Δημοκρατία: Ο Λαζαρίδης είναι ο συγγραφέας της ανακοίνωσης του ΕΛΚ Facebook Twitter
2

Ο σύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά είναι ο  «εμπνευστής και βασικός συγγραφέας» της ανακοίνωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, για την οποία ο επικρίθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο κ. Λαζαρίδης, είχε την πλήρη εμπιστοσύνη του Σαμαρά και έχει χτίσει προσωπικές σχέσεις στους κόλπους του ΕΛΚ. Ετσι  «είχε την άνεση και τον τρόπο να διαβουλευτεί με την ηγετική ομάδα του ΕΛΚ, ώστε να φέρει το ύφος της ανακοίνωσης στα μέτρα που επιθυμούσε».

Δημοκρατία: Ο Λαζαρίδης είναι ο συγγραφέας της ανακοίνωσης του ΕΛΚ Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του το ΕΛΚ «εκθείαζε» τη διακυβέρνηση Σαμαρά και-την ώρα της διαπραγμάτευσης της νέας κυβέρνησης-καλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει ο πρώην πρωθυπουργός.

Η ανακοίνωση αυτή που έφερε και την υπογραφή Σαμαρά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από στελέχη της Ν.Δ. και πρώην υπουργούς όπως η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γ. Μιχελάκης.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια