Εστάλη το ελληνικό αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης

Εστάλη το ελληνικό αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Εστάλη το πρωί στις Βρυξέλλες το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για 6μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης, από την 1η Μαρτίου μέχρι 31 Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σήμερα πραγματοποιείται η κρίσιμη συνεδρίαση του EuroWorking Group με αντικείμενο το ελληνικό αίτημα και γίνονται προσπάθειες για να «γεφυρωθεί» το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών. Αύριο αναμένεται η έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup, πιθανότατα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όπως μετέδωσε το MEGA, στο αίτημα της Ελλάδας γίνεται λόγος για την ανθρωπιστική κρίση, για το κοινωνικό κόστος του προγράμματος που έχει εφαρμοστεί και για τις συνέπειες στην κοινωνία από τις πολιτικές που επιβλήθηκαν στη χώρα τα περασμένα χρόνια. Γίνεται επίσης αναφορά σε πρωτοβουλίες που θα έχει τη δυνατότητα να αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση καθώς επίσης και σε στόχους.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Οικονομία / Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με ιδιαίτερη μέριμνα για συνταξιούχους, μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες με τρία και περισσότερα παιδιά και άτομα με αναπηρία
LIFO NEWSROOM
Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οικονομία / Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οι δύο κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά τροφίμων των καταναλωτών στη χώρα, την ώρα που αντίστοιχα στην Ευρώπη το κόστος και η γεύση, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ έγινε ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής

Οικονομία / Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ κατάφερε να γίνει ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Το Associated Press, έλαβε άδεια πρόσβασης στα κεντρικά γραφεία της αρχής και διαπιστώνει ότι σήμερα, η χώρα που πέρασε σχεδόν μια δεκαετία βουτηγμένη στο χρέος, έχει μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους δημοσιονομικούς «μαθητές»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια