Μπαλτάκος: Ο Τσίπρας την ιδρώνει τη φανέλα με το εθνόσημο

Μπαλτάκος: Ο Τσίπρας την ιδρώνει τη φανέλα με το εθνόσημο Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
7

Υπέρ της ελληνικής στάσης στο Eurogroup τάχθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τσίπρας την ιδρώνει τη φανέλα» και αφήνοντας αιχμές για τη στάση Σαμαρά.

Δήλωσε στον Bήμα Fm ο γραμματέας της πρώην κυβέρνησης πριν αποπεμφθεί λόγω της «στενής» σχέσης του με τη Χ.Α.:

«Εμείς παίζουμε στα ζάρια την Ελλάδα και οι Γερμανοί παίζουν στα ζάρια την Ευρώπη. Πρέπει να παίξουμε πάνω στο φόβο τους, φοβούνται περισσότερο και πολύ καλά κάνει η κυβέρνηση και φέρεται έτσι. Οι Γερμανοί φοβούνται περισσότερο, γιατί αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί ελέγχουν την Ευρώπη, ό,τι απέτυχαν να κάνουν σε δύο Παγκόσμιους Πολέμους, το έχουν επιτύχει τώρα με το ευρώ, άρα λοιπόν αυτή τη στιγμή, έχουν περισσότερο φόβο απ' ότι εμείς.

Φοβούνται το ντόμινο και την καταστροφή του ευρώ, αυτό για το οποίο αγωνίσθηκαν δεκαετίες και το έχουν επιτύχει, πιθανότατα θα διακινδυνεύσει από την τακτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης».

 «Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που κάνει η κυβέρνηση, με την οποία φυσικά εγώ είμαι εχθρικός σε όλα τα άλλα, το ξέρετε αυτό, αλλά δεν μπορώ όταν παίζει η Ελλάδα και όταν κάποιος ιδρώνει τη φανέλα με το εθνόσημο, δεν μπορώ παρά να στέκομαι προσοχή. Ο κ. Τσίπρας ιδρώνει τη φανέλα», κατέληξε ο κ. Μπαλτάκος.

Σε ερώτηση αν αυτή την πεποίθηση προσπάθησε να την περάσει και στον κ. Σαμαρά όταν εκείνος κυβερνούσε, σημείωσε: «Δεν κατάφερα να την περάσω» ενώ είπε ότι αν η Ν.Δ. συνεχίσει να επενδύει στην καταστροφολογία, τότε θα βγεί εκτός σκηνικού για δεκαετίες.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια