Ευχαριστήρια επιστολή Τσίπρα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ευχαριστήρια επιστολή Τσίπρα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
6

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος μετέβη χθες στη Βουλή προκειμένου να παρακολουθήσει τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

«Ήρθα για να ακούσω τον Πρωθυπουργό» δήλωσε χθες κατά την άφιξή του στο κοινοβούλιο ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ την ώρα που αποχωρούσε όταν η κόρη του Αλεξάνδρα τον ρώτησε πώς του φάνηκε ο Τσίπρας, εκείνος απάντησε:   «Ήταν απίστευτος…» χωρίς, ωστόσο, να ξεκαθαρίζει κατά ποιον τρόπο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Είναι μια αναγνώριση βεληνεκούς να σε αναγνωρίζει το αντίπαλο πολιτικό δέος. Πρόκειται για δέος γιατί ο γερο-Μητσοτάκης είναι πολιτικό ζώο και τα χει 400. Πριν πυροβολήσετε σκεφτείτε πως ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να του δώσει τα εύσημα ο αντιπρόσωπος της κεντροδεξιάς. Αυτός, γιατί οι άλλοι πολιτικοί αντίπαλοι τρώγανε τα νύχια τους με την ομιλία του πρωθυπουργού που αν μη τι άλλο μίλαγε κατευθείαν στη ψυχή του Έλληνα (ευτυχώς η δυστυχώς δεν ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ελπίδα μας τώρα είναι εκεί).
Οχι ,αν τολμουσε ας μην του εστελνε ευχαριστηρια επιστολη !Αν δεν το εκανε αυτο τοτε μαλλον θα του εστελνε επιστολη ο "επιτιμος"στην οποια θα του ευχοταν "καθε επιτυχια και μακροημερευση της κυβερνησης του Συριζα" !Οπως ειναι γνωστο, απο τετοια ενεργεια του "επιτιμου"δεν εχει γλυτωσει ποτε κανεις !
Μεχρι τωρα ειχα εστω και λιγες ελπιδες. Μετα απο την ευχη του δρακουμελ τρεχω να βγαλω τα λιγοστα μου χρηματα απο την τραπεζα και αναχωρω για εξωτερικο!