Λαπαβίτσας: Να ερωτηθεί ο λαός, αν δεν κάνουν πίσω οι δανειστές

Λαπαβίτσας: Να ερωτηθεί ο λαός, αν δεν κάνουν πίσω οι δανειστές Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
11

Αν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές οδηγηθούν σε ρήξη, τότε θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός για το τι πρέπει να γίνει, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο τόσο του δημοψηφίσματος όσο και των εκλογών.

Μιλώντας σε εκπομπή του MEGA δήλωσε συγκεκριμένα: «Όταν φτάσει εκείνη η στιγμή και δεν θα μπορούμε να κάνουμε παραπέρα, γιατί ο δανειστής θα αποδειχθεί ή εκβιαστικός ή ιδιαίτερα σκληρός, πρέπει να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός ευθέως. Εκεί θα τεθούν όλα στα τραπέζι. Και το δημοψήφισμα μπορεί να τεθεί στο τραπέζι και οι εκλογές και οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να υπάρξει νέα ξεκάθαρη ετυμηγορία του ελληνικού λαού, δημοκρατική, η οποία να σου επιτρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM