Άνθρακες τα "ναζιστικά" ντοκουμέντα των Anonymous για την Μέρκελ

Άνθρακες τα "ναζιστικά" ντοκουμέντα των Anonymous για την Μέρκελ Facebook Twitter
11

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το παρελθόν της Άνγκελα Μέρκελ δημοσίευσε στο Facebook η γερμανική ομάδα των χακτιβιστών Anonymus η οποία επιχειρεί να πλήξει την γερμανίδα Καγκελάριο.

Τα υπονοούμενα στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία αφήνουν αιχμές για τις συναναστροφές της με τους skinheads, αλλά και για τη θητεία της ως κατάσκοπος του Α. Βερολίνου.

Στην ανάρτησή τους οι Anonymous την χαρακτηρίζουν Skinheadgirl και καταλήγουν με ειρωνικό σχόλιο χαρακτηρίζοντας την καριέρα της "μετέωρη". Οι φωτογραφίες που παραθέτουν απεικονίζουν την Μέρκελ σε νεαρή ηλικία με αμφιλεγόμενες παρέες που χαρακτηρίζονται νεοναζί.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, οι φωτογραφίες του 1992 (που δεν δημοσιεύονται για πρώτη φορά) δείχνουν την επίσκεψη της Μέρκελ με την ιδιότητα τότε της υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων σε ένα Κέντρο Νεότητας στο Έλμπτερ-Άσσεν, το οποίο τοπικές αντιφασιστικές οργανώσεις χαρακτήριζαν άνδρο ακροδεξιών. Σε μια από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και η Sabine Leutheusser-Schnarrenberge, η τότε υπουργός Δικαιοσύνης του κόμματος των φιλελευθέρων.

Αποκρύπτοντας οι Anonymous το γεγονός πως ως υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων -μαζί με κυβερνητικό κλιμάκιο- η νεαρή τότε πολιτικός είχε επισκεφτεί Κέντρα Νεότητας, είχαν προσπαθήσει να υπονοήσουν ότι οι skinheads των φωτογραφιών ήταν η παρέα της δήθεν "skinheadgirl" Μέρκελ. 

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Ισραήλ στην Ντόχα: Ο Νετανιάχου ζήτησε συγγνώμη από το Κατάρ

Διεθνή / Επίθεση Ισραήλ στην Ντόχα: Ο Νετανιάχου ζήτησε συγγνώμη από το Κατάρ 20 μέρες μετά

«Ο Νετανιάχου εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το γεγονός ότι η ισραηλινή επίθεση εναντίον της Χαμάς στο Κατάρ σκότωσε ακούσια έναν στρατιώτη του Κατάρ», αναφέρει ο Λευκός Οίκος
LIFO NEWSROOM
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν έκοψαν τις οπτικές ίνες σε πολλές επαρχίες για να αποτρέψουν «ανηθικότητες»

Διεθνή / Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν έκοψαν τις οπτικές ίνες σε πολλές επαρχίες για να αποτρέψουν «ανηθικότητες»

Οι τηλεφωνικές υπηρεσίες στη χώρα συχνά δρομολογούνται μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας τις ίδιες οπτικές ίνες - Τις τελευταίες εβδομάδες, οι συνδέσεις στο διαδίκτυο ήταν εξαιρετικά αργές ή διακεκομμένες
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Η προεδρία αύξησε την καθαρή περιουσία του κατά 3 δισ. δολάρια σε έναν χρόνο

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Η προεδρία αύξησε την καθαρή περιουσία του κατά 3 δισ. δολάρια σε έναν χρόνο

Η οικονομική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της, ενώ εκτιμάται πως θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο καθώς προχωρά η θητεία του
LIFO NEWSROOM
Ο δημιουργός της σειράς «The Morning Show», Mark Duplass, απαντά στις αντιδράσεις για το πρότζεκτ με τρανς άτομα

Διεθνή / Ο δημιουργός της σειράς «The Morning Show», Mark Duplass, απαντά στις αντιδράσεις για το πρότζεκτ με τρανς άτομα

Το έργο, το οποίο ανακοινώθηκε την Τετάρτη, έχει ως στόχο να δώσει βήμα σε τρανς κινηματογραφιστές, χρηματοδοτώντας πλήρως μια παραγωγή με πολύ μικρό προϋπολογισμό
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: Ο Τάιλερ Ρόμπινσον θα εμφανιστεί στο δικαστήριο

Διεθνή / Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον στο εδώλιο με τους εισαγγελείς να ζητούν τη θανατική ποινή

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι σκοπεύουν να ζητήσουν τη θανατική ποινή για τον 22χρονο άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του συντηρητικού πολιτικού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ.
LIFO NEWSROOM
Ο Αντόνιο Κόστα επιδιώκει να παρακάμψει το βέτο του Όρμπαν για την αίτηση ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ

Διεθνή / Ο Αντόνιο Κόστα επιδιώκει να παρακάμψει το βέτο του Όρμπαν για την αίτηση ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ

Οι κανόνες των Βρυξελλών που απαιτούν από τα 27 κράτη μέλη να συμφωνήσουν σχετικά με τις νέες προσχωρήσεις θα εξεταστούν προσεκτικά στη σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στην Κοπεγχάγη.
LIFO NEWSROOM