Χιλιάδες πολίτες ετοιμάζονται για συλλαλητήριο συμπαράστασης στην Ελληνική κυβέρνηση στις 17 Φεβρουαρίου

Χιλιάδες πολίτες ετοιμάζονται για συλλαλητήριο συμπαράστασης στην Ελληνική κυβέρνηση στις 17 Φεβρουαρίου Facebook Twitter
12

Αν και οι ημερομηνίες παραμένουν ακόμη ανοιχτές, το μαζικό κίνημα που καλεί όλη την Ελλάδα σε συλλαλητήρια αρχίζει να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η πρώτη σελίδα στο Facebook που έκανε την εμφάνισή της την περασμένη εβδομάδα έχει τίτλο "ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ".

Ήδη οι οι συμμετοχές σε αυτό το page έχουν φτάσει τις 45.000 ενώ όπως αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας: Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη.
Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης.

Τις τελευταίες δύο μέρες αρκετές ακόμη πόλεις εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο πανελλήνιο κάλεσμα και διοργανώνουν τοπικά, αντίστοιχες συγκεντρώσεις. Μέχρι στιγμής, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα και Θεσσαλονίκη ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει αντιπροσωπείες Ελλήνων στην Γερμανία και τις Βρυξέλλες.

Οι τελικές ημερομηνίες θα οριστούν παράλληλα με τις εξελίξεις και όλες τις πληροφορίες για το πως εξελίσσεται αυτό το κίνημα μπορείτε να τις παρακολουθείτε στην σελίδα τους στο Facebook.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Ελλάδα / 17 Νοέμβρη: Ποια μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης παραμένουν στη φυλακή

Ο Σάββας Ξηρός θεωρείται ένα από τα κομβικά πρόσωπα στην πορεία εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη, καθώς η έκρηξη βόμβας στα χέρια του αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη δράση της οργάνωσης
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

Ελλάδα / Χανιά: Πυκνή θαμνώδης βλάστηση και ξερά κλαδιά «έκρυβαν» τη σορό του 33χρονου για μήνες

Η σορός του 33χρονου γιατρού που αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο του 2025 έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται να μεταβούν εκεί οι γονείς του για την πλήρη επιβεβαίωση
THE LIFO TEAM