Kιμ Γιονγκ Ουν: Eίμαστε έτοιμοι για πόλεμο ακόμη και με πυρηνικά όπλα

Kιμ Γιονγκ Ουν: Eίμαστε έτοιμοι για πόλεμο ακόμη και με πυρηνικά όπλα Facebook Twitter
4

Η Πιονγκγιάνγκ δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στα "λυσσασμένα σκυλιά", δήλωσε σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το επίσημο πρακτορείο KCNA ο Kιμ Γιονγκ Ουν.

 

Η δήλωσή του ηγέτη της Β. Κορέας φαίνεται πως έχει αποδέκτη τον Μπαράκ Ομπάμα και έρχεται σαν απάντηση σε πρόσφατη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ περί της πιθανής κατάρρευσης του καθεστώτος της Β.Κορέας.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στα λυσσασμένα σκυλιά που γαυγίζουν ανοιχτά ότι θα οδηγήσουν το καθεστώς σε κατάρρευση, εισάγοντας "αλλαγές" στο σοσιαλιστικό σύστημα, το οποίο ο λαός μας θεωρεί πιο ακριβό και από την ίδια του τη ζωή", πρόσθεσε ο Ουν σε ομιλία του κατά τη διάρκεια μιας ναυτικής και αεροπορικής άσκησης σύμφωνα με το KCNA.

Η πιο συζητημένη όμως δήλωση που του αποδίδεται από τα ειδησιογραφικά πρακτορεία αφορά τις αναφορές στα πυρηνικά όπλα. Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης πρόσθεσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη "για κάθε πόλεμο, έναν πόλεμο με συμβατικά οπλισμένες δυνάμεις ή και έναν πυρηνικό πόλεμο".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Διεθνή / «Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα έχουν οδηγήσει σε τουλάχιστον 2.000 συλλήψεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες
NEWSROOM
Πρόεδρος Ισραήλ: Mην φοβάστε απέναντι στην τρομακτική αναζωπύρωση του αντισημιτισμού

Διεθνή / «Μίσος και αντισημιτισμός» λέει ο πρόεδρος του Ισραήλ για τις διαμαρτυρίες στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Την ώρα που πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο διαδηλώνουν για τον πόλεμο στη Γάζα ο Ισαάκ Χέρτσογκ καταγγέλλει πως έχουν «μολυνθεί» από το μίσος και τον αντισημιτισμό
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Σκύλες της λύσσας...!!!!". Η κατάσταση θα είχε πλάκα αν δεν είχε οδηγήσει σε πείνα, εξαθλίωση, πλύση εγκεφάλου και γενικότερη υποβάθμιση των συνθηκών ζωής σε 25 περίπου εκατομμύρια ανθρώπους.