No.1

Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας"

Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
14
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter

Την στιγμή που στα μέσα σε όλο τον πλανήτη ο Αλέξης Τσίπρας και οι ελληνικές εκλογές ήταν το κυρίαρχο θέμα των τελευταίων 24 ωρών, η Περιστέρα Μπαζιάνα κατάφερε ήδη να προσελκύσει το ενδιαφέρον του μεγαλύτερου και πιο διάσημου περιοδικού μόδας στον πλανήτη.

Η Vogue και ο συντάκτης της Εdward Barsamian έσπευσαν σήμερα να κάνουν τις προτάσεις τους στην σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα με άρθρο που τιτλοφορείται: "Tι πρέπει να φορά η Περιστέρα Μπαζιάνα, η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας."

Το άρθρο με τις στιλιστικές επιλογές της Vogue αναφέρει πως: "Πλέον στην Ελλάδα το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα που εναντιώνεται στην λιτότητα βρίσκεται στην εξουσία, αλλά όπως μια γνωστή παροιμία αναφέρει "Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα, υπάρχει μια μεγάλη γυναίκα".

"Οραματιζόμαστε την ιδανική γκαρνταρόμπα με επιλογές από μια εκλεπτυσμένη παλέτα και αυστηρή ραφή και ενώ η ίδια μοιάζει να αγκαλιάζει τα πλούσια χρώματα και τα έντονα prints, εμείς προτείνουμε τα βασικά κομμάτια από τις χειμερινές συλλογές της επόμενης σεζόν. Όπως αναφέρεται στην συνέχεια, όλα τα παρακάτω σύνολα είναι επιλογές που θα έκανε η Μισέλ Ομπάμα και η καγκελαριος Άνγκελα Μέρκελ και που μπορούν να συνδυαστούν και να φορεθούν επανειλημμένα.

Oι πέντε προτάσεις της Vogue που περιλαμβάνουν από Prada μέχρι Alexander McQueen :

Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Marni pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Mary Katrantzou pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Prada pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Balenciaga pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Alexander McQueen pre-fall 2015
Πολιτισμός
14

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM