Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας"

Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
14
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter

Την στιγμή που στα μέσα σε όλο τον πλανήτη ο Αλέξης Τσίπρας και οι ελληνικές εκλογές ήταν το κυρίαρχο θέμα των τελευταίων 24 ωρών, η Περιστέρα Μπαζιάνα κατάφερε ήδη να προσελκύσει το ενδιαφέρον του μεγαλύτερου και πιο διάσημου περιοδικού μόδας στον πλανήτη.

Η Vogue και ο συντάκτης της Εdward Barsamian έσπευσαν σήμερα να κάνουν τις προτάσεις τους στην σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα με άρθρο που τιτλοφορείται: "Tι πρέπει να φορά η Περιστέρα Μπαζιάνα, η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας."

Το άρθρο με τις στιλιστικές επιλογές της Vogue αναφέρει πως: "Πλέον στην Ελλάδα το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα που εναντιώνεται στην λιτότητα βρίσκεται στην εξουσία, αλλά όπως μια γνωστή παροιμία αναφέρει "Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα, υπάρχει μια μεγάλη γυναίκα".

"Οραματιζόμαστε την ιδανική γκαρνταρόμπα με επιλογές από μια εκλεπτυσμένη παλέτα και αυστηρή ραφή και ενώ η ίδια μοιάζει να αγκαλιάζει τα πλούσια χρώματα και τα έντονα prints, εμείς προτείνουμε τα βασικά κομμάτια από τις χειμερινές συλλογές της επόμενης σεζόν. Όπως αναφέρεται στην συνέχεια, όλα τα παρακάτω σύνολα είναι επιλογές που θα έκανε η Μισέλ Ομπάμα και η καγκελαριος Άνγκελα Μέρκελ και που μπορούν να συνδυαστούν και να φορεθούν επανειλημμένα.

Oι πέντε προτάσεις της Vogue που περιλαμβάνουν από Prada μέχρι Alexander McQueen :

Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Marni pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Mary Katrantzou pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Prada pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Balenciaga pre-fall 2015
Vogue: "Tι πρέπει να φορά η νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας" Facebook Twitter
Alexander McQueen pre-fall 2015
Πολιτισμός
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πόλεμο με το προφανές: Ο Γουίλιαμ Έγκλεστον και η παράξενη ομορφιά της καθημερινότητας

Πολιτισμός / Γουίλιαμ Έγκλεστον: Ο φωτογράφος που άλλαξε για πάντα την ιστορία της έγχρωμης φωτογραφίας

Μια μεγάλη έκθεση στο Λονδίνο παρουσιάζει εξήντα χρόνια δημιουργίας του πρωτοπόρου Αμερικανού φωτογράφου. Από το περίφημο κόκκινο ταβάνι μέχρι τις παράξενες εικόνες της καθημερινότητας, ο κόσμος του παραμένει μοναδικός.
THE LIFO TEAM
Μία Γκοθ: Η ψεύτικη φωτογραφία για το διαζύγιό της που ξεγέλασε ακόμη και μεγάλα μέσα ενημέρωσης

Πολιτισμός / Μία Γκοθ: Η ψεύτικη φωτογραφία για το διαζύγιό της που ξεγέλασε ακόμη και μεγάλα μέσα ενημέρωσης

Μια εικόνα φτιαγμένη με AI, που εμφανίστηκε σε λογαριασμό με μπλε σήμα επαλήθευσης, παρουσιάστηκε ως αντίδραση της ηθοποιού στο διαζύγιό της. Η Meta αφαίρεσε τελικά τον λογαριασμό για πλαστοπροσωπία.
THE LIFO TEAM
Μια πέτρα έξω από ένα σπίτι οδήγησε στην ανακάλυψη δύο κολοσσιαίων βασιλικών αγαλμάτων στην Αίγυπτο

Πολιτισμός / Δύο κολοσσιαία αγάλματα του Ραμσή Β΄ ίσως αποκαλύψουν μια άγνωστη σελίδα της αρχαίας Αιγύπτου

Ένας κάτοικος στο Δέλτα του Νείλου βρήκε έναν ενεπίγραφο λίθο και ειδοποίησε τις αρχές. Η ανασκαφή αποκάλυψε τα υπολείμματα δύο κολοσσιαίων βασιλικών αγαλμάτων. Το ένα, του Ραμσή Β΄, εκτιμάται ότι έφτανε τα 8,5 μέτρα.
THE LIFO TEAM
Ο άνθρωπος που έκανε τους Beatles διάσημους γνώριζε τους πάντες. Και ήταν βαθιά μόνος

Πολιτισμός / Το μυστικό βιβλίο διευθύνσεων του μάνατζερ των Beatles αποκαλύπτει την άγνωστη ζωή του

Από τον Μικ Τζάγκερ και τον Όρσον Γουέλς έως έναν εραστή που τον είχε προδώσει, το μικρό μαύρο σημειωματάριο του μάνατζερ των Beatles γίνεται η αφετηρία ενός νέου βιβλίου για την επιτυχία, την επιθυμία και τη μοναξιά στο Λονδίνο του 1967.
THE LIFO TEAM
«Ούτε μία πρόταση δεν έγραψε η AI»: Ο συγγραφέας που αποκλείστηκε από το Γκονκούρ απαντά στις κατηγορίες

Πολιτισμός / «Ούτε μία πρόταση δεν έγραψε η AI»: Ο συγγραφέας που αποκλείστηκε από το Γκονκούρ απαντά στις κατηγορίες

Ο Τέλισον Ορελιέν σπάει τη σιωπή του για την κατηγορία ότι έγραψε το μυθιστόρημά του με AI. Αρνείται τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, αλλά ζητά συγγνώμη για παλαιότερες λογοκλοπές.
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Παλαιστινιακού Κινηματογράφου στη Στέγη: Τρεις ημέρες προβολών με τον Ελία Σουλεϊμάν

Πολιτισμός / Athens Palestine Film Festival: Μια Παλαιστίνια πειρατίνα, ο Ελία Σουλεϊμάν και τρεις ημέρες σινεμά στη Στέγη

Το Athens Palestine Film Festival ολοκληρώνεται στη Στέγη, στις 29–31 Οκτωβρίου, με ταινίες, συζητήσεις, ποίηση και μουσική για τη μνήμη, τον εκτοπισμό και την παλαιστινιακή ιστορία.
THE LIFO TEAM
Ο Ίαν ΜακΚέλεν θα πρωταγωνιστησεί σε νέα παράσταση χωρίς να εμφανίζεται στη σκηνή

Πολιτισμός / Ο Ίαν ΜακΚέλεν θα πρωταγωνιστησεί σε νέα παράσταση χωρίς να εμφανίζεται στη σκηνή

Ο σπουδαίος Βρετανός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «An Ark», μια παράσταση όπου οι ηθοποιοί εμφανίζονται μπροστά στους θεατές μέσω ειδικών γυαλιών μικτής πραγματικότητας. Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα θα γίνει στο Μάντσεστερ.
THE LIFO TEAM
Η Γκρέτα Γκέργουιγκ αποκαλύπτει τη «Νάρνια»: Ο Ντάνιελ Κρεγκ μάγος, η Μέριλ Στριπ Άσλαν

Πολιτισμός / Η πρώτη εικόνα από τη «Νάρνια» της Γκρέτα Γκέργουιγκ: Ντάνιελ Κρεγκ, Μέριλ Στριπ και Led Zeppelin

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της Γκρέτα Γκέργουιγκ μάς ταξιδεύει στη γέννηση της Νάρνια, με τον Ντάνιελ Κρεγκ, την Έμα Μάκι και τον Άσλαν της Μέριλ Στριπ. Όλα αυτά υπό τους ήχους των Led Zeppelin.
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΝΔΩΝΗ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: 22 ελληνικές αρχαιότητες επέστρεψαν από το Ισραήλ

«Είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ επιστρέφει αρχαιότητες στην Ελλάδα αποτελώντας την αφετηρία μιας στενότερης συνεργασίας των δύο χωρών για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς», δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
THE LIFO TEAM
Μια φωτογραφία γάμου οδήγησε στην επιστροφή ενός αρχαίου αγγείου στη Σικελία

Πολιτισμός / Πώς μια φωτογραφία γάμου αποκάλυψε την ύποπτη ιστορία ενός αρχαίου αγγείου 2.300 ετών

Ένας γάμος ζωγραφισμένος σε αρχαία πυξίδα και ένας άλλος φωτογραφημένος στη δεκαετία του 1970 συνδέονται με την επιστροφή μιας σπάνιας αρχαιότητας από την Ολλανδία στην Ιταλία.
THE LIFO TEAM