O Σαμαράς ψήφισε και έστειλε μήνυμα στους αναποφάσιστους

O Σαμαράς ψήφισε και έστειλε μήνυμα στους αναποφάσιστους Facebook Twitter
3

 

O Σαμαράς ψήφισε και έστειλε μήνυμα στους αναποφάσιστους Facebook Twitter

«Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για το μέλλον μας και για το μέλλον των παιδιών μας. Σήμερα, αποφασίζουμε εάν θα πάμε μπροστά με δύναμη, με ασφάλεια, με σιγουριά, ή αν θα πάμε σε περιπέτειες, δήλωσε ο πρωθυπουργός αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο. Toν Αντώνη Σαμαρά συνόδευαν συνεργάτες του και μερικοί υποψήφιοι.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ευδιάθετος στο εκλογικό κέντρο περίπου 20 λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί και κατά την έξοδό του απέστειλε μήνυμα προς τους αναποφάσιστους οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα κρίνουν το αποτέλεσμα:

«Είμαι αισιόδοξος, γιατί πιστεύω ότι κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της Πατρίδας μας. Θα νικήσουμε», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΡΑ ΔΕΘ

Πολιτική / Ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030» 

Τα μέτρα που αφορούν επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους, τον κατώτατο μισθό, το «Σπίτι μου», το ηλεκτρικό ρεύμα και τον «κουμπαρά για τη νέα γενιά»
THE LIFO TEAM
ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη συναντήθηκαν με την Αμάλ Κλούνεϊ: Στο επίκεντρο της συζήτησης τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου
THE LIFO TEAM
 Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Πολιτική / Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μίλησε σχετικά με τα νέα σχολικά βιβλία και την απεικόνιση οικογενειών με γονείς του ιδίου φύλου, ξεκαθαρίζοντας πως ο ρόλος του Υπουργείου δεν είναι να ασκεί λογοκρισία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Αν θα τον επαιρνε να εξωτερικευσει την πραγματικη του διαθεση θα εκανε σαν το διχρονο κοριτσακι στη γνωστη φωτο. Η διαφορα που θα φαει στο κεφαλι θα ειναι ΠΟΛΥ βαρια