Συνελήφθη ο χάκερ που διέρρευσε την μουσική της Μαντόνα

Συνελήφθη ο χάκερ που διέρρευσε την μουσική της Μαντόνα Facebook Twitter
1

Ένας χάκερ που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Ισραήλ, κατηγορείται πως παραβίασε τους κωδικούς δεκάδων υπολογιστών, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πριν λίγο το ΝΒC.

Η σύλληψη του 39χρονου έγινε μετά από πολύπλοκη μυστική έρευνα της μονάδας δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος του Ισραήλ και του FBI. O 39χρονος για τον οποίο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία ταυτότητας είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και ο υπαίτιος για τις πρόσφατες διαρροές των τραγουδιών της Μαντόνα.

Επισήμως η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει την πλήρη λίστα με τα ονόματα των καλλιτεχνών που ενδέχεται να έχουν πέσει θύμα του χάκερ. Μια ιδιωτική εταιρεία ερευνών ανέφερε πάντως πως πρόσφατα είχε αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση διαρροής για λογαριασμό της Μαντόνα και πως όλο τον φάκελο με τα στοιχεία τα είχε παραδώσει στις αρχές του Ισραήλ μια και τα στοιχεία υπέδειξαν πολίτη της χώρας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ τα επόμενα τέσσερα χρόνια», προειδοποιεί Γερμανός στρατηγός

Διεθνή / «Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ τα επόμενα τέσσερα χρόνια», προειδοποιεί Γερμανός στρατηγός

Ο στρατηγός Καρστεν Μπρέουερ δήλωσε ότι η Ρωσία παράγει εκατοντάδες τανκς ετησίως, πολλά από τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε επίθεση κατά των κρατών μελών του ΝΑΤΟ στις Βαλτικές χώρες έως το 2029 ή και νωρίτερα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια