ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Πάπα

Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Πάπα Facebook Twitter
Η Αντζελίνα Τζολί συνάντησε τον Πάπα στο Βατικανό, μετά την προβολή της νέας της ταινίας
2

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε για μερικές μέρες στη Ρώμη, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας Αλύγιστος, που προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.

Έπειτα από προβολή της ταινίας της στην Ποντιφική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών στο Βατικανό, ο Πάπας συναντήθηκε με την Τζολί, τον αδερφό της, δύο από τα παιδιά της (πιθανόν τη Σίλο και τη Ζαχάρα) και κάποιον ηθοποιό από το καστ της ταινίας, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Εκπρόσωπος του Βατικανού δήλωσε ότι δεν επρόκειτο για επίσημη συνάντηση, αλλά περισσότερο για έναν σύντομο εγκάρδιο χαιρετισμό κατά τον οποίο ο Πάπας πρόσφερε στη Τζολί ένα ροζάριο, το χαρακτηριστικό σουβενίρ που δίδεται στους επισκέπτες. 

Είναι η δεύτερη επίσκεψη της ηθοποιού, σκηνοθέτιδας και πρέσβειρας της ΟΥΝΕΣΚΟ σε σημαίνοντα ηγέτη μέσα σε λίγους μήνες, μετά τη συνάντησή της με τη βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Πάπα Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της Τζολί στη βασίλισσα Ελισάβετ, τον περασμένο Οκτώβριο
Πολιτισμός
2

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM