Ινδία: Απολύθηκε δημ. υπάλληλος που έλειπε 24 χρόνια από τη δουλειά

Ινδία: Απολύθηκε δημ. υπάλληλος που έλειπε 24 χρόνια από τη δουλειά Facebook Twitter
1

Δημόσιος υπάλληλος απολύθηκε στην Ινδία μετά από συνεχή «κοπάνα» 24 ετών από την εργασία του.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Α.Κ. Βέρμα, μηχανικός στο Τμήμα Δημοσίων Έργων είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά στη δουλειά του το Δεκέμβριο του 1990 και παρά τη μακρά απουσία ήταν πολύ δύσκολο να δει την έξοδο του δημοσίου, λόγω της πολύ αυστηρής εργατικής νομοθεσίας στην Ινδία.

Παρότι είχε κριθεί ένοχος  «για εσκεμμένη απουσία από το καθήκον του» το 1992, χρειάστηκε να περάσουν άλλα 22 χρόνια και να παρέμβει το υπουργικό συμβούλιο για να απομακρυνθεί οριστικά.

Οι απουσίες από την εργασία στο δημόσιο τομέα της Ινδίας είναι τόσο συχνές που ο Πρωθυπουργός έχει επιβάλει έναν σαρωτή αποτυπωμάτων ώστε να κάνει πιο δύσκολη την κοπάνα. Μάλιστα οι έλεγχοι μέσα του σαρωτή είναι προσβάσιμοι στο κοινό, σε πραγματικό χρόνο, μέσω της ιστοσελίδας www.attendance.gov.in.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια