Στάσεις εργασίας αύριο σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ

Στάσεις εργασίας αύριο σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ Facebook Twitter
5

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ΗΣΑΠ και το τραμ. Συγκεκριμένα, οι συρμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί ενώ το τραμ δεν θα λειτουργεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:00.

Οι εργαζόμενοι ζητούν κάλυψη των κενών θέσεων εργασίας μέσω της επιστροφής των απολυμένων και μεταταγμένων συναδέλφων τους.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτά είναι. Τιμωρούμε τον κοσμάκη χρονιάρες μέρες επειδή μπορούμε. Όσο για τους έρμους τους μαγαζάτορες που περιμένουν αυτές τις μέρες ν'ανασάνουν λίγο, να πάνε να πνιγούν. Αυτό το σύστημα που μας οδήγησε στην χρεοκοπία, από τον πρωθυπουργό ως τον τελευταίο υπάλληλο, αρνείται πεισματικά να πεθάνει.
Εντάξει δεν είναι καν ώρες που είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Ούτε εγώ θεωρώ την απεργία ως την καλύτερη λύση (μόνο ως εσχατη μπορώ να την δω) αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν δημιουργούν πρόβλημα.. Τουλάχιστον όχι σε αυτά που αναφέρεις.
Ο κοσμάκης για δεν συμπαραστέκεται;Έτσι ρε παιδάκι μου να δω ας πούμε μια αλληλεγγύη για μια φορά σε απεργούς άλλου κλάδου από τον «κοσμάκη».Βαράτε ελεύθερα τώρα.
Ζητανε να γυρισουν πισω βυσματα που απολυθηκαν και να πληρωνονται απο τους φορους του κοσμακη. Ο κοσμακης δεν εχει ουτε μισο λογο να συμπαρασταθει. Ειναι ο εργοδοτης της υποθεσης.