Το βίντεο με τους ασφαλίτες στο κέντρο της Αθήνας

Το βίντεο με τους ασφαλίτες στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
27

Πολλοί διαδηλωτές ανέφεραν σήμερα ότι άνδρες της αστυνομίας με πολιτικά κυκλοφορούσαν σε ομάδες στα Εξάρχεια και υποκρίνονται τους αναρχικούς-κουκουλοφόρους (κάποιοι τους κατηγόρησαν και για φωτιές).

Πρίν λίγο ο ραδιοσταθμός στο Κόκκινο ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube βίντεο απ' το κέντρο της Αθήνας. 

"Πρόκειται για την ίδια ομάδα όπου κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια στη Στουρνάρη και επέστρεψε για να δώσει αναφορά στον διμοιρίτη" διαβάζουμε στην περιγραφή του βίντεο, στο οποίο βλέπουμε μια ομάδα αποτελούμενη από αρκετές δεκάδες ανθρώπους με πολιτικά και κουκούλες που κατευθύνονται προς τους άνδρες των ΜΑΤ και συνομιλούν μαζί τους. 

27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM