Ο Σαμαράς θα συναντήσει τους γονείς του Νίκου Ρωμανού

Ο Σαμαράς θα συναντήσει τους γονείς του Νίκου Ρωμανού Facebook Twitter
7

Συνάντηση με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού θα έχει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Το αίτημα για συνάντηση του Γιώργου Ρωμανού και της Παυλίνας Νάσιουτζίκ μετέφερε στο πρωθυπουργικό γραφείο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού. Η συνάντηση ορίστηκε για την Δευτέρα στις 11 το πρωί.

Ο κος Ραγκούσης ανέφερε στο LIFO.gr πως  θεωρεί την εξέλιξη αυτή σημαντική για την υπόθεση του πελάτη του και αρνήθηκε να της δώσει οποιαδήποτε πολιτική υπόσταση. Σχετικά με την ανακοίνωση για την απεργία δίψας του Νικου Ρωμανού, υπογράμμισε πως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει, αλλά επιβεβαίωσε την πρόθεση του πελάτη του ο οποίος θεωρεί πως η νομοθετική ρύθμιση που προωθήθηκε για παρακολούθηση μαθημάτων και εργαστηρίων εξ αποστάσεως, περιορίζει τα δικαιώματά του. 

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΠΡΟΠΟΦΟΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Η γιατρός έδωσε εντολή να αφαιρεθεί το φίλτρο με το αίμα, άρα μιλάμε για δόλο» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Ισχυρές ενδείξεις ότι χορηγήθηκε προποφόλη, ενδοφλέβιο αναισθητικό που μπορεί να προκαλέσει υπόταση και αναπνευστική καταστολή
THE LIFO TEAM