No.1

Βρετανίδα, μητέρα 6 παιδιών, είπε ότι πετάγεται στο σούπερ μάρκετ και έφυγε για Αυστραλία

Βρετανίδα, μητέρα 6 παιδιών, είπε ότι πετάγεται στο σούπερ μάρκετ και έφυγε για Αυστραλία Facebook Twitter
3

Βρετανίδα εγκατέλειψε τα 6 παιδιά της και έφυγε για την Αυστραλία, λέγοντας στο μεγαλύτερο γιό της ότι…πετάγεται για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε τον περασμένο χειμώνα στο Μπέρμπιγχαμ με τη γυναίκα να παίρνει αυτή την απόφαση προκειμένου να συζήσει με έναν άνδρα που γνώρισε μέσω του ίντερνετ. Μάλιστα όταν τα ίχνη της βρέθηκαν εκείνη αρνήθηκε να επιστρέψει πριν την προγραμματισμένη πτήση της που είχε κανονίσει για έξι εβδομάδες αργότερα.

Η μητέρα, που μεγάλωνε μόνη της τα παιδιά, είχε μάλιστα φροντίσει να απενεργοποιήσει όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μην είναι δυνατή η επικοινωνία. Συνελήφθη μόλις επέστρεψε και της επιβλήθηκε ποινή 6μηνης φυλάκισης με τριετή αναστολή. Ο συνήγορος της 43χρονης δεν αρνήθηκε ότι τα εγκατέλειψε, τόνισε ωστόσο ότι έζησε μια πολύ καταπιεστική σχέση που τη σημάδεψε. Είπε ακόμη ότι το άγχος που είχε φορτωθεί για την ανατροφή των παιδιών την οδήγησε σε αυτή την ενέργεια.

Σύμφωνα με το BBC, τα παιδιά, το μικρότερο εκ των οποίων είναι τριών ετών, μένουν με τον παππού και την γιαγιά.

3

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Πακιστάν κηρύσσει «ανοιχτό πόλεμο» μετά τους βομβαρδισμούς μεγάλων πόλεων στο Αφγανιστάν

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν μετά τις επιθέσεις - Ο πρωθυπουργός της χώρας διαμηνύει ότι δε θα υπάρξει καμία υποχώρηση στην υπεράσπιση της πατρίδας
THE LIFO TEAM
Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Διεθνή / Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Mέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έπσταϊν ενδέχεται να έβλεπε τη χώρα ως ασφαλές καταφύγιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Θυμάμαι κάποτε η μητέρα της φίλης μου τής είπε ότι θα πάει στο περίπτερο κι ο δρόμος της την έβγαλε στην Κρήτη. Είναι πιο συχνό το φαινόμενο απ' ό,τι νόμιζα.Μα κι αυτή η γυναίκα δεν μπορούσε έστω να αφήσει τα παιδάκια στη γιαγιά και τον παππού τους πριν φύγει?