Επίφοβο για Έμπολα περιστατικό στην Καλαμάτα

Επίφοβο για Έμπολα περιστατικό στην Καλαμάτα Facebook Twitter
0

Περιστατικό ύποπτο για τον ιό Έμπολα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε εκεί Φιλιππινέζος ναυτικός με υψηλό πυρετό και συμπτώματα που ανησύχησαν το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς.

Ο ασθενής είναι ναυτικός και ξεμπάρκαρε από πλοίο που έπιασε στο λιμάνι της Καλαμάτας. Το πλοίο ερχόταν από την Αφρική και είχε κάνει πριν στάση σε χώρα της Αφρικής.

Το ΚΕEΛΠΝΟ ήρθε σε επικοινωνία και με τον πλοίαρχο, που είπε ότι το καράβι του δεν έπιασε λιμάνι σε χώρα με κρούσματα του φονικού ιού.

Οι πρώτες εξετάσεις που έγιναν στον Φιλιππινέζο ναύτη, δείχνουν αποτελέσματα που συνάδουν και με περιστατικό ελονοσίας. Πάντως στο νοσοκομείο της Καλαμάτας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM
Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ελλάδα / Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας

Ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ τόνισε ότι η σεισμική συμπεριφορά αυτή είναι αναμενόμενη, με δονήσεις της τάξεως των 4 έως 5 Ρίχτερ να διαρκούν συνήθως τρεις έως πέντε ημέρες
LIFO NEWSROOM