Διαφωνίες για το σεισμό και στην οικογένεια Παπαζάχου

Διαφωνίες για το σεισμό και στην οικογένεια Παπαζάχου Facebook Twitter
2

Διαφορετικές απόψεις για τους δύο βραδινούς σεισμούς των 5,1 Ρίχτερ εκφράζουν ο ομότιμος καθηγητής Σεισμολογίας Βασίλης Παπαζάχος και ο γιος του  Κώστας Παπαζάχος, καθηγητής σεισμολογίας του ΑΠΘ.

«Δεν έχουμε καμιά ένδειξη για άμεσα επερχόμενο μεγάλο σεισμό από τον εστιακό χώρο του Ευβοϊκού Κόλπου», δήλωσε ο κ. Βασίλης Παπαζάχος, σημειώνοντας ότι «η χώρα μας είναι μια σεισμογενής περιοχή κι έτσι πρέπει να μάθουμε να ζούμε». Πρόσθεσε δε ότι «εκτιμήσεις κάνουμε και μεις οι σεισμολόγοι».

Αντίθετα, ο γιος του, , Κώστας Παπαζάχος, κινήθηκε στη γραμμή Τσελέντη λέγοντας ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για τον κύριο σεισμό και πώς πρέπει να είμαστε επιφυλακτκοί για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM