25 χρόνια φυλακή στον παππού που βίαζε τα εγγόνια του

25 χρόνια φυλακή στον παππού που βίαζε τα εγγόνια του Facebook Twitter
6

Την πρωτόδικη ποινή των 25 ετών φυλάκισης επέβαλε και το Εφετείο Κακουργημάτων στον 82χρονο παππού ο οποίος ασελγούσε στα δύο εγγόνια του ηλικίας τεσσάρων και έξι ετών.

Η ιστορία είχε αποκαλυφθεί ότι ο 82χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τον πατέρα των παιδιών να ασελγεί στη μικρή του κόρη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο όλα εκτυλίσσονταν από τον Δεκέμβριο του 2006 έως τις 23 Ιουλίου του 2008σεο χωριό της Δημοτικής Ενότητας Λευκασίου στην Αχαΐα.

Όπως αναφέρει το patratimes.gr, ο πατέρας των παιδιών και γιος του 82χρονου είπε στους δικαστές ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτό που έβλεπε είναι αλήθεια.  

Ο καταδικασθείς απειλούσε μάλιστα τα εγγόνια του ότι θα τα σκότωνε αν μιλούσαν. Ο ίδιος δεν δέχτηκε καμία κατηγορία και υποστήριξε ότι δεν είχε προβεί στις πράξεις που αναφέρονταν στο κατηγορητήριο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΝΑΣΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ

Ελλάδα / Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πρώτο κουδούνι για 20 μονάδες - Περνούν στην επόμενη φάση τους

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των σχολικών μονάδων που πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Ωνάση, ανανεώθηκαν και βελτιώθηκαν τόσο οι κτιριακές υποδομές με υλικά υψηλής ποιότητας όσο και τα εργαλεία διδασκαλίας
THE LIFO TEAM
Ψυχική υγεία στην εργασία: Η ΕΕ αναζητά δεσμευτικούς κανόνες - Η Ελλάδα δείχνει το μέγεθος του προβλήματος

Ελλάδα / Ψυχική υγεία στην εργασία: Η ΕΕ αναζητά δεσμευτικούς κανόνες - Η Ελλάδα δείχνει το μέγεθος του προβλήματος

Πώς η εντατικοποίηση της εργασίας και η διαρκής ψηφιακή διαθεσιμότητα επιβαρύνουν την ψυχική υγεία των εργαζομένων — Γιατί η ΕΕ ζητά δεσμευτικούς κανόνες
THE LIFO TEAM