Μαραθώνας: Επίθεση του πρώην δημάρχου στον Ψινάκη

Μαραθώνας: Επίθεση του πρώην δημάρχου στον Ψινάκη Facebook Twitter
4

 

Μαραθώνας: Επίθεση του πρώην δημάρχου στον Ψινάκη Facebook Twitter

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα μετά τις δηλώσεις Ψινάκη περί πάρτι στο δήμο και επικείμενης πτώχευσης λόγω χρεών, αφού σύμφωνα με τον ίδιο ο δήμος χρωστά σχεδόν 13 εκατ. και στα ταμεία υπάρχουν μόλις 70 χιλιάδες ευρώ. Ο Ιορδάνης Λουίζος ζήτησε από τον νυν δήμαρχο να παραιτηθεί αν δεν μπορεί και ‘να μην παίζει το ριάλιτι σόου του εισαγγελέα».

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο «Ε» ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα σχολίασε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Ψινάκης και ο κάθε κύριος Ψινάκης έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι έλεγχο θέλει. Δεν μπορεί όμως να παίζει το ριάλιτι σόου του εισαγγελέα. Ασφαλώς έχει ένα καθήκον και μία υποχρέωση. Να ασκήσει τα καθήκοντα του δημάρχου».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM