Ψινάκης: Μαφιόζοι κουρ...μαγκες έκαναν πάρτι στο Μαραθώνα»


Ο δήμος Μαραθώνα είναι για τρόικα από CDemo83
4

Στις εξελίξεις στο Δήμο Μαραθώνα μετά και τις δικές του προσφυγές στη δικαιοσύνη αναφέρθηκε ο δήμαρχος της περιοχής Ηλίας Ψινάκης, κάνοντας λόγο για κάποιους "μαφιόζους ντόπιους, που επί 16 χρόνια έκαναν πάρτι εκατομμυρίων παράνομα". "Όταν το πάρτι τελειώνει, είναι μερικοί που ξεβολεύονται. Όταν τους ξεβολέψεις, αντιδρούν και κάνουν σαμποτάζ", είπε μιλώντας στον Αντ1. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ψινάκης «ο δήμος είναι για Τρόικα».

"Το 80% της κρίσης είναι η τοπική αυτοδιοίκηση και μόλις το 20% υπουργεία κτλ" είπε επίσης ο Δήμαρχος Μαραθώνα.

"Εγώ δεν είμαι δήμαρχος, μάνατζερ είμαι. Δήμαρχος σε αυτήν την περιοχή θεωρείται βρισιά" πρόσθεσε ο Ψινάκης που βρέθηκε σε αγώνες ράλι κλασικών αυτοκινήτων στην περιοχή του.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων σημειώθηκαν βανδαλισμοί και εμπρησμοί, για τους οποίους «έδειξε» ντόπιους παράγοντες, ενώ διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν δέχεται απειλές, καθώς "δεν μασάει".

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM