Βρετανικό πανεπιστήμιο τοποθέτησε κλουβιά για να διώξει τους άστεγους

Βρετανικό πανεπιστήμιο τοποθέτησε κλουβιά για να διώξει τους άστεγους Facebook Twitter
1

Την αντίδραση των φοιτητών του προκάλεσε η ενέργεια του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ να τοποθετήσει μεταλλικά κλουβιά τους αεραγωγούς του κτιρίου του ώστε να μην μπορούν οι άστεγοι να κοιμούνται πάνω σε αυτούς.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο μπλόγκ του ο φοιτητής Λιούις Χόπκινς ο οποίος δήλωσε στον Independent «αηδιασμένος» και τόνισε ότι οι άστεγοι δεν προκαλούν ποτέ προβλήματα ούτε ρυπαίνουν ενώ έρχονται στο χώρο μόνο νύχτα. «Απλά θέλουν ένα ζεστό μέρος για να κοιμηθούν», πρόσθεσε.

 Από την πλευρά του το Πανεπιστήμιο υποστήριξε ότι με τον τρόπο αυτό προστατεύεται η υγεία και η ασφάλεια των φοιτητών.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια