57χρονος πυρπολήθηκε έξω απο το σπίτι της πρώην συζύγου του στη Νίκαια

57χρονος πυρπολήθηκε έξω απο το σπίτι της πρώην συζύγου του στη Νίκαια Facebook Twitter
3

Ο 57χρονος άνδρας βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην είσοδο του σπιτιού της πρώην συζύγου του στην οδό Μπελογιάννη στη Νίκαια σε κατάσταση μέθης.

Φωνάζοντας έριξε πάνω του εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στα ρούχα του. Οι περίοικοι κάλεσαν άμεσα την αστυνομία και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο. Τον 57χρονο ο οποίος ήταν πρώην οδηγός σχολικού λεωφορείου μετέφερε το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπυ και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Oι αιτίες που οδήγησαν τον άντρα στην αυτοκτονία με τέτοιο τρόπο παραμένουν άγνωστες.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια