Μήνυση στον Άδωνη από βουλευτή

Μήνυση στον Άδωνη από βουλευτή Facebook Twitter
3

Μήνυση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη πρόκειται να καταθέσει η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χρυσούλα Γιαταγάνα εξαιτίας των δηλώσεων του τελευταίου περί bank run σε περίπτωση που βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλώσεις της η βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «αδίκημα», ενώ διερωτήθηκε πώς δεν έχουν παρέμβει αυτεπάγγελτα οι εισαγγελικές αρχές της χώρας.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τότε που μας βομβάρδιζαν κάθε μέρα με τόνους τρόμου οι συγκεκριμένοι τύποι ήταν καλά, ε;(δεν επικροτώ αυτό που είπε ο Άδωνις, αν και το θεωρώ απολύτως ρεαλιστικό για τον περισσότερο κόσμο, σε περίπτωση αυτοδυναμίας των τσιπριστών-λαφαζανιστών, ακόμα και γι αυτούς που θα τους ψηφίσουν)
Κανουνε συναγωνισμο στον Συριζα οι λαικιστες των ΑΝΕΛ. Το αδικημα ποιο ειναι ακριβως; Ειπαμε, θεσμικα ειναι ατυχης η δηλωση. Αλλα εαν μια αντιπολιτευση που θελει να γινει κυβερνηση εχει εξαγγειλει οτι θα κανει κουρεμα καταθεσεων, αν εχω λεφτα στην τραπεζα πρεπει να ειμαι βλακας να μην τα παρω και να τα παω αλλου. Αν τα εχω βγαλει τιμια και ειναι δικα μου, δε βλεπω πως πεφτει λογος στον οποιονδηποτε τι κουμαντο κανω εγω στην τσεπη μου.
Πότε ακριβώς εξήγγειλε η αντιπολίτευση για κούρεμα καταθέσεων? Και στην τελική εισαι ακόμα απο τους λίγους και μπράβο σου που έχουν ακόμα καταθέσεις γιατί όλους εμάς τους υπόλοιπους μας τα πήρε ο Σαμαροβενιζελος