Παρέμβαση εισαγγελέα για τον Άδωνη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον Άδωνη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
4

Την επέμβαση του εισαγγελέα για τις δηλώσεις Γεωργιάδη ότι θα βγάλει τα χρήματα του στο εξωτερικό αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Πάνος Σκουρλέτης. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο, μιλώντας στον Αντ1 για «επίσημο σχέδιο από τη ΝΔ για να τρομοκρατήσει τον κόσμο».  


«Πρόκειται περί συγκεκριμένου επίσημου σχεδίου από τη Ν.Δ. η τρομοκράτηση του κόσμου, καθώς αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει πλέον έδαφος κάτω από τα πόδια της», είπε ο κ. Σκουρλέτης συμπληρώνοντας ότι ο Γεωργιάδης εκθέτει τη χώρα και οφείλει ο εισαγγελέας να παρέμβει αλλά και η  η Τράπεζα της Ελλάδας να πάρει θέση.

 «Έπιασε το 2012, μία φορά, τώρα ο κόσμος δεν μασάει και δεν τρομοκρατείται. Ο κόσμος θα κρίνει με βάση τα προβλήματα, την τσέπη του, τα προγράμματα και τα επιχειρήματα» συμπλήρωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM