Άγαλμα της Amy Winehouse στήθηκε στην αγορά του Κάμντεν

Άγαλμα της Amy Winehouse στήθηκε στην αγορά του Κάμντεν Facebook Twitter
1

Το άγαλμα της Amy Winehouse τοποθετήθηκε και παρουσιάστηκε σήμερα σε κεντρικό σημείο της υπαίθριας αγοράς του Κάμντεν στο Λονδίνο.

Το μπρούντζινο γλυπτό δημιουργήθηκε απ' τον εικαστικό Scott Eaton. Tοποθετήθηκε στο Stables Market του Camden αρκετά κοντά στο σπίτι που πέθανε η τραγουδίστρια, σήμερα ανήμερα της επετείου των 31 ετών από τη γέννηση της Winehouse.

Το άγαλμα είναι σε φυσικό μέγεθος, όσο ψηλό ήταν και η Amy.

O πατέρας της δήλωσε:

"Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπω την Amy απαθανατισμένη έτσι. Ο Scott έκανε εξαιρετική δουλειά, παγώνοντας τον χρόνο και επιλέγοντας μια όμορφη στιγμή της ζωής της κόρης μου. Το Camden σήμαινε πολλά για την Amy και είναι υπέροχο που θα στέκεται εις τους αιώνες, εδώ, στην καρδιά της περιοχής."

Στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια παρευρέθηκαν οι γονείς της τραγουδίστριας, αρκετοί φίλοι και ο εικαστικός που επιμελήθηκε το γλυπτό.

Άγαλμα της Amy Winehouse στήθηκε στην αγορά του Κάμντεν Facebook Twitter
O Mitch και η Janis Winehouse, η Barbara Windsor και ο γλύπτης Scott Eaton

Καλεσμένη ήταν επίσης η ηθοποιός Barbara Windsor η οποία υπογράμμισε το πόσο της λείπει η φίλη της με την οποία είχαν αναπτύξει στενούς δεσμούς τον τελευταίο χρόνο της ζωής της.

Αρχικά η τοποθέτηση του αγάλματος είχε οριστεί στο Camden's Roundhouse, αλλά η οικογένειά της τραγουδίστριας ήθελε η τελική θέση να είναι σε σημείο όπου θα είχαν πρόσβαση περισσότεροι. Η υπαίθρια αγορά του Κάμντεν επιλέχθηκε ως ιδανικής μια και ήταν η αγαπημένη γειτονιά της Winehouse, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα της.

Άγαλμα της Amy Winehouse στήθηκε στην αγορά του Κάμντεν Facebook Twitter
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM