Ο Γκλέτσος διέκοψε τον αγιασμό σε σχολείο της Στυλίδας

Ο Γκλέτσος διέκοψε τον αγιασμό σε σχολείο της Στυλίδας Facebook Twitter
23

Επεισοδιακός ήταν ο σημερινός αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Στυλίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ του stilida.com, αφορμή στάθηκε η στιγμή που ο ιερέας της ενορίας έψελνε το τροπάριο της Υψώσεως του Σταυρού. Ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος διέκοψε τον ιερέα και του ζήτησε να αντικαταστήσει τη λέξη "βασιλεύσι" με τη λέξη "ευσεβέσι".

Το επίμαχο σημείο ανέφερε:"Σῶσον, Κύριε, τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου νίκας τοῖς βασιλεῦσι ...." και ο ιερέας συνέχισε μη αντικαθιστώντας την επίμαχη λέξη, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τον αγιασμό πριν αυτός ολοκληρωθεί.

 

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο Απ.Γκλέτσος επέστρεψε όπου ακολούθησε η παρακάτω σκηνή που κατεγράφη από το stilida.com.

 

*Διαβάστε επίσης: Τα κατορθώματα Ψινάκη και Γκλέτσου / Από τον Άρη Δημοκίδη

 

 

 

23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM