Πρώτοι και πάλι στην απαισιοδοξία

Πρώτοι και πάλι στην απαισιοδοξία Facebook Twitter
1

Οι Έλληνες αναδείχτηκαν ο πιο απαισιόδοξος λαός σύμφωνα με έρευνα του Pew Research που έγινε σε 44 χώρες.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, το 53% των Ελλήνων που ρωτήθηκαν απάντησαν ότι αναμένουν επιδείνωση της κατάστασης τους τους επόμενους μήνες ενώ στη δεύτερη θέση της απαισιοδοξίας έχουν περάσει πλέον οι Γάλλοι με  48%.

Μάλιστα, πάνω από το 90% των ερωτηθέντων σε  Ελλάδα, Ιταλία και  Ισπανία θεωρούν ότι η τρέχουσα κατάσταση είναι κακή, ενώ το ποσοστό στη Γαλλία ανέρχεται στο 88%.
 
Οι πιο αισιόδοξοι είναι οι Γερμανοί που σε ποσοστό 89% θεωρούν ότι η τρέχουσα οικονομική κατάσταση είναι καλή ενώ είναι κι αυτοί που ανησυχούν λιγότερο για τον πληθωρισμό. Οι Γερμανοί μοιράζονται τις πρώτες θέσεις με την Κίνα και το Βιετνάμ.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM