Ψινάκης: «Μαύρη τρύπα» βρήκα στο δήμο Μαραθώνα

Ψινάκης: «Μαύρη τρύπα» βρήκα στο δήμο Μαραθώνα Facebook Twitter
14

Μαύρη τρύπα στα οικονομικά του δήμου υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, μετά από έλεγχο τον οποίο ανέθεσε σε ορκωτούς λογιστές δήλωσε: «Βρήκα καμένη γη, δηλαδή τι καμένη, χαμός με τα οικονομικά του δήμου. Σε λίγο καιρό θα γίνουν και ανακοινώσεις».

Μάλιστα μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του έσβησε όλα τα αρχεία από το επίσημο site του δήμου και άφησε μόνο ένα που έλεγε  ότι ο προκάτοχός του «παρέλαβε από τον δήμο 45 εκατ. ευρώ έλλειμμα και παρέδωσε 2 εκατ. ευρώ πλεόνασμα».

«Το κράτησα ως απόδειξη για όσα θα επακολουθήσουν» είπε με νόημα.

Στο σάιτ ανάρτησε πάντως και το βίντεο με την ομιλία τους στους εργαζόμενους του δήμου, μετά τις δηλώσεις Παπαρήγα στη Βουλή ότι θέλει να φέρει τους πλούσιους στο Μαραθώνα ενώ δεν έχουν ούτε αποχέτευση. Το βίντεο συνοδεύεται με το εξής κείμενο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ALPHA και τον Κύριο Σρόιτερ που μας παραχώρησαν αμοντάριστο, όλο το υλικό του τι ακριβώς είπα στους Δημοτικούς Υπαλλήλους του Δήμου Μαραθώνα... προς αποφυγήν παρεξηγήσεων».

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM