Αμερικανοί βάφτισαν το παιδί τους Χίο

Αμερικανοί βάφτισαν το παιδί τους Χίο Facebook Twitter
2

Ζευγάρι Αμερικανών αποφάσισαν να ονομάσουν το μονάκριβο παιδί τους Χίο, επειδή η σύλληψη του έγινε κατά τη διάρκεια διακοπών στο νησί.

Σύμφωνα με το Έθνος το ζεύγος Πέρι προσπαθούσε επί 12 χρόνια να κάνει παιδί, κάτι που επιτεύχθηκε τελικά στο ελληνικό νησί του Β. Αιγαίου. Έτσι όταν το παιδί γεννήθηκε και ήρθε η ώρα για την βάπτιση ως δεύτερο όνο του δόθηκε το «Χίος»

«Η γέννηση του μικρού για μας ήταν χαρά, ήταν έκπληξη, ήταν κάτι απροσδόκητο. Αυτά ακριβώς ήταν και η Χίος για μας. Γι αυτό κι όταν γεννήθηκε ο μικρός σκεφτήκαμε ότι Χίος θα ήταν ένα όνομα που θα ταίριαζε» είπε στον «Πολίτη της Χίου» η μητέρα του Χίος, καθηγήτρια ξένων γλωσσών στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Πλέον ο Χίος είναι 11 ετών και μαζί με την οικογένειά του επισκέπτεται τακτικά το νησί της σύλληψής του.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή καθώς κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή ενώ κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Εξετάζεται και η ανάπτυξη πολεμικών πλοίων ικανών να αναχαιτίζουν βαλλιστικούς πυραύλους στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως ανέφερε αξιωματούχος του Πενταγώνου
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM