Νέα σφαγή στη Γάζα: Βόμβες σκότωσαν 8 παιδιά σε παιδική χαρά

Νέα σφαγή στη Γάζα: Βόμβες σκότωσαν 8 παιδιά σε παιδική χαρά Facebook Twitter
2

Τεράστια έκρηξη σκόρπισε το θάνατο σε παιδική χαρά στρατοπέδου προσφύγων στη βόρεια Γάζα, καθώς τουλάχιστον 8 παιδιά και δύο ενήλικες σκοτώθηκαν ενώ τραυματίστηκαν  40 άνθρωποι, όπως δήλωσαν σήμερα Παλαιστίνιοι γιατροί.

Γιατρός του νοσοκομείου Σίφα είπε ότι ισραηλινές βόμβες έπεσαν πάνω σε ομάδα παιδιών που έπαιζε σε παιδική χαρά στον καταυλισμό Σάτι, που βρίσκεται στην παραλία.  

"Βγήκαμε από το τζαμί, και είδαμε τα παιδιά να παίζουν με τα όπλα-παιχνίδια τους. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας πύραυλος προσγειώθηκε », δήλωσε ο Munther Al-Derbi, που ζει στον καταυλισμό. "Είθε ο Θεός να τιμωρήσει τον Νετανιάχου», τόνισε.

Παλαιστίνιοι απέδωσαν την έκρηξη σε αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσε το Ισραήλ, ωστόσο το Ισραήλ αρνείται την ευθύνη και υποστηρίζει ότι πρόκειται για αστοχία ρουκέτας που εκτόξευσαν μαχητές της Χαμάς.

Ισραηλινός πύραυλος χτύπησε εν τω μεταξύ σήμερα Δευτέρα τον περίβολο του νοσοκομείου Σίφα στην πόλη της Γάζας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου και νοσοκομειακές πηγές. Ο δημοσιογράφος είδε τον τοίχο του νοσοκομείου να έχει υποστεί ζημιές, ενώ η επιδρομή στόχευε κτίριο κοντά στο νοσοκομείο.

Το νοσοκομείο Σίφα είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ GEN Z

Διεθνή / Γερμανία: Δεκάδες χιλιάδες νέοι διαδήλωσαν για την ακρίβεια και την παιδεία - Επεισόδια μετά τις πορείες

Η πρωτοβουλία «Gen Z regelt» οργάνωσε κινητοποιήσεις σε περισσότερες από 30 πόλεις. Οι περισσότερες ολοκληρώθηκαν ειρηνικά, ωστόσο σημειώθηκαν συγκρούσεις με την αστυνομία σε Κολωνία, Φρανκφούρτη και Αμβούργο.
THE LIFO TEAM
ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΟΠΩΣΗ

Διεθνή / Σχεδόν το ένα τέταρτο των πιλότων ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών πετά ενώ είναι υπερβολικά κουρασμένο

Σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν φόβο για αρνητικές συνέπειες από τη διοίκηση αν δήλωναν ότι δεν είναι ικανοί για υπηρεσία λόγω κόπωσης
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ

Διεθνή / Τουρκία: Συνελήφθη ο επικεφαλής του Χρηματιστηρίου Κωνσταντινούπολης για φερόμενη δωροδοκία

Ο Κορκμάζ Ενές Εργκούν τέθηκε υπό κράτηση στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας για ύποπτες χρηματιστηριακές συναλλαγές, που έχει ήδη οδηγήσει στο κλείσιμο 131 επενδυτικών κεφαλαίων
THE LIFO TEAM
ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΧΑΚΕΡ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ BINANCE

Διεθνή / Πώς η Βόρεια Κορέα έγινε υπερδύναμη των χάκερ και κλέβει δισεκατομμύρια

Το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν εντοπίζει παιδιά με ταλέντο στα μαθηματικά και τα εκπαιδεύει στις κυβερνοεπιθέσεις. Η φερόμενη εμπλοκή του στην κλοπή 6,3 δισ. δολαρίων από την Binance δείχνει πόσο μακριά έχει φτάσει.
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΝΤΙ ΜΠΕΡΝΑΜ ΔΟΥΛΕΙΑ

Διεθνή / Βρετανία: Ο Μπέρναμ είναι θετικός να ζητήσει επίσημα συγγνώμη για τη δουλεία, αλλά αποκλείει τις αποζημιώσεις

«Δεν θεωρώ ότι οι σημερινοί Βρετανοί μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για ιστορικές αδικίες, όσο αποτρόπαιες κι αν ήταν, οι οποίες διαπράχθηκαν σε μια διαφορετική εποχή και στις οποίες οι ίδιοι δεν είχαν προσωπική συμμετοχή», ανέφερε ο Βρετανός πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ

Διεθνή / Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Έλον Μασκ σπάει κάθε ρεκόρ, δίνοντας 446 εκατ. δολάρια στους Ρεπουμπλικανούς

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει καταρρίψει το ρεκόρ πολιτικών δωρεών σε έναν εκλογικό κύκλο στις ΗΠΑ, διαθέτοντας τεράστια ποσά για διαφημίσεις και εκστρατείες υπέρ των υποψηφίων του κόμματος του Τραμπ
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
''σε παιδική χαρά στρατοπέδου''Και για οσους δεν θελουν να το καταλαβουν Ολη η γαζα ειναι ενα στρατοπεδο ! Αυτοι που κανουν τις μαγκιες στο ισραηλ εχουν μερίδιο ευθυνης γι αυτο που συμβαινει. Και κατι ακομη, εγω το παιδι μου δεν θα το αφηνα στην παιδικη χαρα να παιζει σε τετοια κατασταση !Αυτο ειναι θεμα κουλτουρας βεβαια. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν ειμαι υπερ του ενος η του αλλου, θεωρώ οτι μεριδιο ευθύνης εχουν και οι δυο !