Όχι του Σαμαρά στην Ντόρα για τη θέση του επιτρόπου

Όχι του Σαμαρά στην Ντόρα για τη θέση του επιτρόπου Facebook Twitter
4

 

Το «όχι» του Αντώνη Σαμαρά άκουσε σύμφωνα με πληροφορίες η Ντόρα Μπακογιάννη που ενδιαφερόταν για τη θέση του έλληνα επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε το Σάββατο τηλεφωνικά με τη βουλευτή της ΝΔ και της ανακοίνωσε την απόφασή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός της είπε πως «δυστυχώς το εγχείρημα δεν φαίνεται να βγαίνει», ενώ η κ. Μπακογιάννη του απάντησε:

«Εντάξει πρόεδρε. Εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το πεπόνι».

Τα ονόματα που ακούγονται εκτός της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι αυτά της Νίκης Τζαβέλλα, της Μ. Δαμανάκη που ενδιαφέρεται να ανανεώσει τη θητεία της και εσχάτως της Α. Διαμαντοπούλου και του Δ. Αβραμόπουλου.



4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Πάντα όλα αυτά γίνονται με γνώμονα το καλό του Ελληνικού λαού, οπότε οποιαδήποτε απορία για το ποιός έχει το μαχαίρι και το ποιός είναι το πεπόνι είναι απόδειξη ανθελληνισμού και κακής πίστης.