Μπάντα metal με 13χρονους υπογράφει ακριβό συμβόλαιο με τη Sοny

Μπάντα metal με 13χρονους υπογράφει ακριβό συμβόλαιο με τη Sοny Facebook Twitter
3

 

Μπάντα metal με 13χρονους υπογράφει ακριβό συμβόλαιο με τη Sοny Facebook Twitter

13χρονοι μουσικοί που παίζουν heavy metal κατάφεραν να υπογράψουν συμβόλαιο με τη Sony που θα τους αποφέρει 1,7 εκατομμύρια δολάρια για 6 άλμπουμ.

Πρόκειται για τους Unlocking The Truth από το Brooklyn οι οποίοι σχηματίστηκαν μέσα στη σχολική χρονιά και τους ανακάλυψε ο ντράμερ του Eric Clapton, ο Steve Jordan, το 2012 ενώ έπαιζαν στο Washington Square Park της Νέας Υόρκης.

Μπάντα metal με 13χρονους υπογράφει ακριβό συμβόλαιο με τη Sοny Facebook Twitter


Η μπάντα αποτελείται από τον 13χρονο κιθαρίστα Malcolm Brickhouse, τον συνομήλικο του μπασίστα Alec Atkins και τον 12χρονο ντράμερ Jarad Dawkins.

Οι πιτσιρικάδες δημιουργούν τους δικούς τους στίχους και μουσική, ενώ εξακολουθούν να πηγαίνουν στο σχολείο στο Μπρούκλιν.

Έχουν εμφανιστεί ήδη σε διάφορα φεστιβάλ και έχουν «ανοίξει» συναυλία των Guns n Roses.

Η δισκογραφική εταιρεία προβλέπει, όπως αναφέρει το BBC,  ότι το πρώτο άλμπουμ τους ενδέχεται να πουλήσει ακόμη και 250 χιλιάδες αντίτυπα, την πρώτη μόνο εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Γιατί τόση αρνητικότητα; Τι σημασία έχει αν είναι 10, 13 ή 30 για να βγάλουν έναν δίσκο; η μουσική, είναι μουσική και σε εκφράζει σε κάθε ηλικία. Τα παιδιά παίζουν καλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην βγάλουν και δίσκο. Φυσικά έχουν τεράστια πορεία ακόμα και είναι νωρίς να πούμε κάτι περισσότερο. Εδώ και η κουτσή Μαρία έχει βγάλει δίσκο στο κάτω κάτω. Τα νέα παιδιά μας πείραξαν; Εγώ έχω να πω μπράβο τους και ας ελπίσουμε να δούμε κάτι καλό από αυτούς και στο μέλλον. P.S τσεκάρετε και κάτι παρόμοιο,ντόπιο. https://www.facebook.com/embargomusicband
Δεν μου αρέσει αυτό. Είχα δει το αφιέρωμα στα πιτσιρίκια και παρόλο που είναι καλοί, χρειάζονται να φάνε αρκετά ψωμιά για να εισχωρήσουν στον χώρο της δισκογραφίας, εκτός φυσικά και αν τους αναλάβει κανένας μεγαλοπαραγωγός και κάνει αυτός την δουλεία. Πάντως ως οπαδός της συγκεκριμένης μουσικής θεωρώ ότι αυτό το σκηνικό λειτουργεί αρνητικά ως προς την ίδια την μπάντα. Δηλαδή, ας είμαστε ειλικρινής: τους υπογράψανε επειδή έγινε ντόρος γύρω από το όνομα τους, επειδή είναι πιτσιρίκια οπότε και αυτά αποτελούν selling points, μιας και τα πισιρίκια πάντα πουλάνε. Πλήρης απαξίωση δεκάδων εκατοντάδων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που βολοδέρνουν στην αφάνεια και αυτοχρηματοδοτούν τις κυκλοφορίες τους. Τι να πω, τους εύχομαι καλή τύχη στον λάκο με τα φίδια που πέφτουν και ελπίζω να την βγάλουν καθαρή και με το κεφάλι ψηλά.