Ο χιουμοριστικός χορός των Γερμανών

Ο χιουμοριστικός χορός των Γερμανών Facebook Twitter
16

Με έναν «αλαζονικό χορό» επέλεξαν χθες οι Γερμανοί παίκτες να χλευάσουν τους Αργεντινούς, στην τελετή που έγινε κατά την υποδοχή τους στο Βερολίνο, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Ένα γκρουπ παικτών αποτελούμενο από τους Γκέτσε, Κλόζε, Σούλρε, Μουσταφί, Κρος και Βάιντενφέλερ, βγήκε στην εξέδρα που είχε στηθεί ενώπιον των 500 χιλιάδων οπαδών, σκυφτοί και φωνάζοντας «Die Gauchos, die geh’n so», δηλαδή «έτσι περπατούν οι γκάουτσος». Στη συνέχεια στέκονταν στητοί και τραγουδούσαν So geh’n die Deutschen», «έτσι περπατούν οι Γερμανοί».

Το Spiegel έγραψε ότι ήταν ένα αστείο σε βάρος των Αργεντινών.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

LiFO politics / Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

Ο Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση σε θέματα Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το παλαιστινιακό αδιέξοδο, τους στόχους του Ισραήλ και τις κινήσεις του Τραμπ στην περιοχή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ