LIVE!

«Δεν πουλήσαμε το Ναυάγιο»

«Δεν πουλήσαμε το Ναυάγιο» Facebook Twitter
6

 

Διευκρινίσεις μετά τις αντιδράσεις με αφορμή τις φήμες για πώληση της παραλίας Ναυάγιο στη Ζάκυνθο έδωσαν οι εκπρόσωποι των ιδιωτών που πούλησαν 15 χιλιάδες στρέμματα πέριξ της παραλίας.

Στις αντιδράσεις της εκκλησίας που διεκδικεί μέρος της έκτασης αναφέροντας ότι είναι δική της, οι εκπρόσωποι με επιστολή τους στον μητροπολίτη Χρυσόστομο, διαβεβαιώνουν ότι στην πωληθείσα έκταση δεν περιλαμβάνεται καμία έκταση της Μονής του Αγίου Γεωργίου των Γκρημνών, ούτε η περιοχή της ακτής του Ναυαγίου.

Στην επιστολή τους που κοινοποίησαν στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, ο δικηγόρος και ο μηχανικός, που δηλώνουν ότι εκπροσωπούν τον ιδιοκτήτη και πωλητή της έκτασης, Γεώργιο Χάρο, επισημαίνουν επιπλέον ότι η πώληση έγινε με κριτήριο την αξιοπιστία των αγοραστών και τη μεγάλη ευκαιρία για επενδύσεις στο νησί της Ζακύνθου.

Ο μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, με τον οποίον επικοινώνησε το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, για την επιστολή των εκπροσώπων του ιδιοκτήτη κ. Χάρου, ανέφερε: «Δεν έχω πλήρη εικόνα της επιστολής. Θα χαρώ πολύ αν έχουν τα πράγματα όπως περιγράφονται».

6

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM