ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Σκότωσε δύο χρονών κοριτσάκι μπροστά στον πατέρα του για να τον βασανίσει

Σκότωσε δύο χρονών κοριτσάκι μπροστά στον πατέρα του για να τον βασανίσει Facebook Twitter
5

Ένας 24χρονος άνδρας στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε ένα κοριτσάκι δύο χρονών για να βασανίσει τον πατέρα του. 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο στόχος ήταν εξαρχής το κοριτσάκι. "Ήθελε να σκοτώσει το παιδί μπροστά στον πατέρα του και μετά να σκοτώσει και τον ίδιο, ώστε να είναι το τελευταίο πράγμα που θα έβλεπε" είπε ο αστυνόμος Shaw.

Το κορίτσι πυροβολήθηκε στο κεφάλι την Τρίτη ενώ καθόταν σε σκαλοπάτι έξω από το σπίτι του στο Inkster. H τοπική αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για εκδίκηση ενός περιστατικού που συνέβη τον Απρίλιο.

Ο 24χρονος Raymone Jackson αφού σκότωσε το παιδί πυροβόλησε τον 34χρονο πατέρα του κοριτσιού και μια 12χρονη οικογενειακή φίλη που απλά έτυχε να βρίσκεται στο σημείο. Η γιαγιά της 12χρονης κοπέλας είπε ότι υπεβλήθη σε εγχείριση για να αφαιρεθούν σφαίρες από το στομάχι της. 

5

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΜΕΡΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ 2026 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Διεθνή / Ημέρα της Βαστίλης: Live η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Παρίσι - Η Γαλλία γιορτάζει την 14η Ιουλίου

Η ημέρα αποτελεί σύμβολο της ελευθερίας και της δημοκρατίας, καθώς τιμά την κατάληψη της Βαστίλης στις 14 Ιουλίου 1789, γεγονός που σηματοδότησε την έναρξη της Γαλλικής Επανάστασης
THE LIFO TEAM
Σίδνεϊ: Θρησκευτικές ομάδες έβαλαν στο στόχαστρο queer στέκι σε πρώην εκκλησία.

Διεθνή / Σίδνεϊ: Θρησκευτικές ομάδες έβαλαν στο στόχαστρο κουίρ στέκι σε πρώην εκκλησία

Το Divine Playhouse άνοιξε ως ΛΟΑΤΚΙ+ καλλιτεχνικός χώρος σε πρώην εκκλησία του Σίδνεϊ. Μετά τις αντιδράσεις θρησκευτικών ομάδων, ο ιδιοκτήτης ζήτησε να σταματήσουν οι εκδηλώσεις, κάνοντας λόγο για «προσβλητική δραστηριότητα».
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ επέστρεψε 81 δισ. δολάρια σε εταιρείες αφότου οι δασμοί κρίθηκαν παράνομοι

Ο Τραμπ είχε υποστηρίξει ότι οι δασμοί θα ενίσχυαν τη βιομηχανία, θα βελτίωναν τις εμπορικές συμφωνίες και θα μείωναν το δημοσιονομικό έλλειμμα των ΗΠΑ, κάτι που δεν συνέβη
THE LIFO TEAM
ΚΙΡ ΣΤΑΡΜΕΡ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΕ ΔΑΝΕΙΟ

Διεθνή / Βρετανία: Θα συμμετάσχει στο δανειακό πρόγραμμα της ΕΕ για την Ουκρανία

Η βρετανική κυβέρνηση χαιρέτισε τη συμμετοχή της στο δάνειο, αφού το σχέδιο του Λονδίνου να ενταχθεί σε ένα ξεχωριστό ταμείο της ΕΕ ύψους 150 δισεκατομμυρίων ευρώ για επενδύσεις στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας απέτυχε τον Νοέμβριο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Φαντάσου ότι κάποιος παίρνει στην κατοχή του ένα κουτάβι, το οποίο το προορίζει για μόστρα φύλακα. Το σαπίζει στο ξύλο με το παραμικρό, το μαθαίνει να κυνηγάει γάτες, να να μη δέχεται ξένους κτλπ και κάποια στιγμή ο σκύλος δαγκώνει θανατηφόρα ένα περαστικό παιδάκι, που πλησίασε μοιραία το μέρος που φύλαγε. Το σκυλί είναι τέρας ή όχι;Υπήρχε τις προάλλες ένα περιστατικό στις ΗΠΑ, όπου ένας 13χρονος ευθυνόταν για τον βιασμό και την δολοφονία ενός μικρότερου σε ηλικία (μπορεί αδερφός του) και είχε ξεκινήσει συζήτηση για το αν θα πρέπει να δικαστεί ως ενήλικος για να αντιμετωπίσει την θανατική ποινή.Ένας 13χρονος ο οποίος είχε κακοποιηθεί κατ'εξακολούθηση όταν ήταν νήπιο ακόμα και βιαστεί από τον παππού του και τον θείο του και τα χίλια μύρια. Είναι τέρας ή όχι;Η κοινωνία που δημιουργεί τις συνθήκες για να βιώσει ένα παιδί την μοναδική εμπειρία της ζωής με έναν τέτοιο τρόπο τι είδους κοινωνία είναι;Και τι είδους ανθρώποι είμαστε εμείς που όταν συναντάμε "Φρανκεσταϊνικά τέρατα" βγάζουμε στριγγλιές καθωσπρεπισμού για να τονίσουμε την υπερφυσικότητα του θύτη;Κι όμως το τέρας είναι άνθρωπος.
Καθόλου δύσκολο, αν σκεφτείς ότι ένας στους δέκα θανατοποινίτες καταδικάζεται λανθασμένα. Οπότε, καλύτερα να ζήσει ο ένας αθώος ελπίζοντας στο μέλλον να αποδειχθεί η αθωότητά του παρά να τους "σταυρώσουμε" όλους για να κοιμόμαστε δήθεν ήσυχοι τα βράδια.