Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για το φόνο της Φαίης Μπάχλα

Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για το φόνο της Φαίης Μπάχλα Facebook Twitter
2

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο καταδίκασε για τον φόνο της 23χρονης Φαίης Μπάχλα τους κατηγορούμενους Βαγγέλη Στεφανάκη (σύντροφος του θύματος) και Μαριαλένα Μπάχλα (αδελφή του θύματος) και Βικ Σαρέλ (φίλος του Στεφανάκη).

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους, όπως είχε ζητήσει λίγο νωρίτερα και η εισαγγελέας.

Οι ποινές που ανακοινώθηκαν είναι ισόβια στο Βαγγέλη Στεφανάκη, 5 χρόνια φυλάκιση στην αδελφή της Φαίης, Μαριαλένα και ένα χρόνο φυλακή στον Βικ Σαρέλ.

Οι δικαστές έδωσαν ανασταλτικό χαρακτήρα στις ποινές της Μαριαλένας και του Βικ Σαρελ.

Η υπεράσπιση του Στεφανάκη είχε ζητήσει να μετατραπεί η κατηγορία από φόνο εκ προμελέτης σε θανατηφόρα βλάβη, κάτι που αρνήθηκε η εισαγγελέας. «Ο Στεφανάκης δεν είχε αναπτύξει συναισθηματικό έρωτα για τη Φαίη. Κολακευόταν ότι είχε γίνει αντικείμενο διένεξης από τις δυο όμορφες αδελφές , είχε αγάπη μόνο προς τον εαυτό του» είπε στην αγόρευσή της.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ

Ελλάδα / Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν για την πρόθεσή του να ζητήσει αναίρεση της απόφασης

«Δολοφόνησε την όμορφη κόρη μου ενώ κοιμόταν, μόνο και μόνο επειδή επρόκειτο να τον καταγγείλει για την πρόθεσή του να κάνει εμπόριο ναρκωτικών» υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο πατέρας της Καρολάιν
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που σκότωσε τα παιδιά μου πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Ελλάδα / Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που τα σκότωσε πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Η μητέρα των δύο παιδιών, μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησής της, ζητά δικαίωση - «Έχουν περάσει 11 μήνες και δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, γιατί σε αυτή την χώρα δεν λειτουργεί τίποτα σωστά»
LIFO NEWSROOM
Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Ελλάδα / Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Η Υπουργική Απόφαση για τη διαγραφή φοιτητών στα ΑΕΙ καθορίζει ανώτατη διάρκεια φοίτησης, παρατάσεις, εξαιρέσεις και νέους σαφείς κανόνες σπουδών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οπότε η αδελφή τη γλιτώνει με 5 χρονάκια..... Με ποια δικαιολογία θα ήθελα να ήξερα.... Θα μου είχε σκοτώσει κάποιος την αδελφή και δεν θα τον είχα θάψει ζωντανό 5 μέτρα κάτω από το χώμα.....? Δεν ξέρω τι ελαφρυντικά αναγνωρίζει η δικαιοσύνη. Εγώ δεν έχω κανένα. Η μικρή αδελφή μεγαλώνοντας γινόταν προφανέστατα ομορφότερη....Ίσως η ζήλια να είναι ένα σαρωτικό συναίσθημα που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Το θέμα είναι ότι ένα μικρό κορίτσι χάθηκε τόσο άδικα, ένα άλλο καταστράφηκε για πάντα και δυο γονείς βρέθηκαν να τα έχουν χάσει ουσιαστικά και τα δυο.....τόσο μα τόσο κρίμα!
Να μη λεμε οτι θελουμε και να ενημερωνομαστε σωστα αγαπητε φιλε ή φιλη. Η αδερφη της εφαγε πεντε χρονια με αναστολη για υποθαλψη εγκληματια αφου τον προστατεψε με την αρχικη της καταθεση καθως και για ψευδορκια. Μαλιστα το δικαστηριο δεν της αναγνωρισε κανενα ελαφρυντικο, δηλαδη επιδικασε τη μαξιμουμ ποινη. Ο δε φονιας εφαγε ισοβια. Οι δικαστες δεν αποφασιζουν με βαση το θυμικο τους. Αν ηταν ετσι θα ταν η μιση Ελλαδα μεσα.