«Λευκή νύχτα» διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 21 Ιουνίου στο Μαρούσι ο δήμος σε συνεργασία σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο. Η νύχτα θα μετατραπεί σε μια γιορτή στους πεζόδρομους από τις 7 το απόγευμα με τα ανοιχτά καταστήματα να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε ανταγωνιστικές τιμές και με δελεαστικές εκπτώσεις.
Σύμφωνα με το Έθνος, «λευκή νύχτα» θα διοργανώσει και ο Δήμος Ιλίου το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου μετά την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση πέρυσι. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 τα ξημερώματα: με εκδηλώσεις, συναυλίες, εκθέσεις και ανοικτά τα καταστήματα.
Όπως υπενθυμίζει το «Εθνος», οι «λευκές νύχτες» πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2013 με πρωτοβουλία του δήμου Ιλίου. Το πείραμα δοκιμάστηκε στην Καλαμάτα και τα Χριστούγεννα υλοποιήθηκε στον Δήμο Αθηναίων.
Οικονομία /
Έρχονται (και πάλι) οι Λευκές Νύχτες
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Φοινικούντα: Δύο γυναίκες στο κάδρο των ερευνών για τη δολοφονία στο κάμπινγκ
Απετράπη τρομοκρατική επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Γερμανία - Πέντε συλλήψεις
Άγνωστες λεπτομέρειες από το Γκριντς: Γιατί ο Τζιμ Κάρεϊ ήθελε να φύγει από την ταινία
Οι ψυχεδελικές θεραπείες ανοίγουν νέο δρόμο στη θεραπεία της OCD, σύμφωνα με μελέτη
Σκάνδαλο παιδικής κακοποίησης στην Ουγγαρία: Χιλιάδες διαδηλωτές ζήτησαν την παραίτηση Όρμπαν
σχόλια