Δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε 15χρονη

Δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε 15χρονη Facebook Twitter
0

Δέντρο έπεσε το βράδυ της Τρίτης και καταπλάκωσε 15χρονη που καθόταν σε παγκάκι στο κέντρο της Καλαμάτας.

Η ανήλικη διακομίστηκε με τραύματα στο νοσοκομείο της πόλης ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί, καθώς εκείνη την ώρα στη διπλανή παιδική χαρά έπαιζαν παιδάκια.

Σύμφωνα με το τοπικό tharrosnews.gr, κάτοικοι της περιοχής, είπαν ότι και άλλο δέντρο είχε πέσει πριν από μερικές ημέρες στην ίδια πλατεία. Οι κάτοικοι είπαν ότι είχαν ζητήσει να απομακρυνθεί και αυτό το δέντρο, δεν πήραν όμως απάντηση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM