Χοντρό παιχνίδι καταγγέλει η Χρυσή Αυγή

Χοντρό παιχνίδι καταγγέλει η Χρυσή Αυγή Facebook Twitter
2

Eπίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή μετά την ανακοίνωση των exit polls κάνοντας λόγο για μακρά νύχτα και για χοντρό παιχνίδι στον δήμο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σοκ και δέος στα τηλεπαράθυρα των νταβατζήδων από την ραγδαία άνοδο των Εθνικιστών - Παρουσιάζουν μόνο δείγμα από τα exit-poll. Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα στον Δήμο της Αθήνας

Οι νταβατζήδες των ΜΜΕ βρίσκονται σε πανικό και αδυνατούν να διαχειριστούν τα υψηλά εκλογικά ποσοστά της "Ελληνικής Αυγής" στον μεγαλύτερο Δήμο και την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.

Τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν πριν από λίγο στην τηλεόραση απέχουν ασφαλώς από την πραγματικότητα, καθώς οι ίδιοι οι δημοσκόποι εμφανίζουν το 75% του δείγματος και μεγάλες αποκλίσεις στα ποσοστά των υποψηφίων.

Όπως όλα δείχνουν παίζεται πολύ χοντρό παιχνίδι, ιδίως στον Δήμο της Αθήνας, όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον δεύτερο γύρο.

Στην περιφέρεια Αττικής ο Ηλίας Παναγιώταρος μάλλον κατακτά την τρίτη θέση. Η αποψινή νύχτα θα είναι μακρά και το Σύστημα του μνημονίου και της προδοσίας έχει ήδη αρχίσει να τρέμει».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Πολιτική / Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μίλησε σχετικά με τα νέα σχολικά βιβλία και την απεικόνιση οικογενειών με γονείς του ιδίου φύλου, ξεκαθαρίζοντας πως ο ρόλος του Υπουργείου δεν είναι να ασκεί λογοκρισία.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Σαμαράς έβγαλε τρομερή χολή, η οποία θα κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στην κυβέρνηση και το ενδεχόμενο σχηματισμού από τον ίδιο ενός νέου κόμματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
ας πει κάποιος στους ηλίθιους ότι η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων είναι μια σταδιακή διαδικασία που παίρνει μέχρι αργά, και δεν το κάνουν για να θίξουν τους ηλίθιους.Θέλουν να διοικήσουν κιόλας.