Μειώνουν τα πρόστιμα στα ποτά-«μπόμπες»

Μειώνουν τα πρόστιμα στα ποτά-«μπόμπες» Facebook Twitter
8

Σε μείωση των προστίμων που ισχύουν για την παραγωγή και διάθεση νοθευμένων ποτών, γνωστότερων ως «μπόμπες», αναμένεται να οδηγήσει ρύθμιση που περιλαμβάνεται σε υπουργική τροπολογία που συνυπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών και Ανάπτυξης, Γιάννης.Στουρνάρας και Κωστής Χατζηδάκης.

Με τη ρύθμιση αυτή μειώνεται το ύψος των προβλεπόμενων προστίμων σχετικά με παραβάσεις στην παραγωγή και εμπορία αιθυλικής αλκοόλης και αλκοολούχων ποτών.

Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα των 500 ευρώ μειώνονται στα 300 ευρώ, των 1.500 ευρώ σε 1.000 ευρώ και των 3.000 ευρώ σε 2.000 ευρώ.

Με την ίδια τροπολογία παρέχεται και στα αποσταγματοποιεία που συλλειτουργούν με οινοποιεία και διαθέτουν εμφιαλωτήριο οίνων, η δυνατότητα της εμφιάλωσης των παραγόμενων από αυτά αποσταγμάτων.   

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗ

Ελλάδα / Καταγγελία για ομοφοβία στη Θεσσαλονίκη - Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έκανε παρατήρηση σε άνδρα που φορούσε crop top

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε πως θα προέβαινε σε ανάλογη συμπεριφορά, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς ή σεξουαλικού προσανατολισμού
LIFO NEWSROOM