Καναδή καταγγέλλει Γάλλους αστυνομικούς για βιασμό

Καναδή καταγγέλλει Γάλλους αστυνομικούς για βιασμό Facebook Twitter
0

Καναδή τουρίστρια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο αρχηγείο της γαλλικής αστυνομίας από αστυνομικούς. Όπως είπε, γνώρισε τέσσερις αξιωματικούς της επίλεκτης μονάδας δίωξης εγκλημάτων σε ένα παμπ και συμφώνησε να τους επισκεφθεί στο αρχηγείο.

Εκεί όμως- όπως ισχυρίζεται- οι αστυνομικοί της πρόσφεραν ουίσκι και στη συνέχεια την βίασαν μέσα σε ένα γραφείο.

Ήδη απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε δύο αστυνομικούς οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες ενώ ένας από τους κατηγορούμενος παραδέχεται τη σεξουαλική επαφή αλλά λέει ότι έγινε με τη συγκατάθεση της τουρίστριας.

Οι άλλοι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι το Σάββατο, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΡΩΣΙΑ ΔΑΣΜΟΙ ΕΕ

Διεθνή / Τραμπ για Γροιλανδία: «Τώρα είναι η ώρα και θα γίνει» – Στόχος η απομάκρυνση της ρωσικής απειλής

Ο Αμερικανός πρόεδρος επαναλαμβάνει αφότου επέστρεψε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2025 πως δεν θα συμβιβαστεί με τίποτε λιγότερο από την «ιδιοκτησία» της Γροιλανδίας
THE LIFO TEAM