Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέποντας συνέχιση των έντονων καιρικών φαινομένων σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα. Κύρια χαρακτηριστικά, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Ειδικότερα, από την ΕΜΥ προβλέπεται:
1. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, θα συνεχιστούν σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα(συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), μέχρι τουλάχιστον τις βραδινές ώρες οπότε στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα.
2. Αύριο Δευτέρα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα (τα φαινόμενα πιθανόν στη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο να είναι έντονα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες). Εξασθένηση ή και βελτίωση αναμένεται στις περισσότερες περιοχές το βράδυ.
Ελλάδα /
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ προβλέπει συνέχιση των έντονων φαινομένων
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Καιρός: Πόσο θα «κρατήσει» το κρύο - Η πρώτη εκτίμηση για την 25η Μαρτίου
Βέροια: Στη ΜΕΘ η 24χρονη - Ακόμη κι αν ξεπεράσει τον κίνδυνο, μπορεί να αντιμετωπίσει κινητικό πρόβλημα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ δεν θα επιτεθεί ξανά στο κύριο κοίτασμα φυσικού αερίου του Ιράν
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»
ΗΠΑ: Το «άνοστο» αστείο του Τραμπ για το Περλ Χάρμπορ μπροστά στην Τακαΐτσι
σχόλια