Με τον ΣΥΡΙΖΑ πήγε ο «εκλεκτός» της ΔΗΜΑΡ για τον Πειραιά

Με τον ΣΥΡΙΖΑ πήγε ο «εκλεκτός» της ΔΗΜΑΡ για τον Πειραιά Facebook Twitter
2

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος προσχώρησε ο Ηλίας Τζανετουλάκος, ο οποίος επρόκειτο να διεκδικήσει τον δήμο Πειραιά ως μέλος της ΔΗΜΑΡ.

Η προσχώρηση του υποψηφίου έγινε παρότι ο ίδιος ο Φώτης Κουβέλης είχε αποκλείσει οποιαδήποτε σύμπραξη με τον Θοδωρή Δρίτσα. Χθες η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να μην στηρίξει κανέναν υποψήφιο στον Πειραιά.

Ο κ. Τζανετουλάκος εμφανιζόταν υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στο μεγάλο λιμάνι λέγοντας ότι με την υποψηφιότητα Μώραλη υπάρχει κίνδυνος "μπερλουσκονοποίησης" στον Πειραιά.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μαρία Καρυστιανού: Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για συγκυβέρνηση ή συνεργασία με συστημικά κόμματα

«Η υπόθεση των Τεμπών έχει πολύ βολικά τεμαχιστεί σε πολλές, πολλές μικρές δίκες» είπε η Μαρία Καρυστιανού, όταν ρωτήθηκε για τη δίκη σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΡΑ ΔΕΘ

Πολιτική / Ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030» 

Τα μέτρα που αφορούν επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους, τον κατώτατο μισθό, το «Σπίτι μου», το ηλεκτρικό ρεύμα και τον «κουμπαρά για τη νέα γενιά»
THE LIFO TEAM
ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη συναντήθηκαν με την Αμάλ Κλούνεϊ: Στο επίκεντρο της συζήτησης τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια