ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Κοριτσάκι έδωσε το βιογραφικό του άνεργου πατέρα της στην Μισέλ Ομπάμα

Κοριτσάκι έδωσε το βιογραφικό του άνεργου πατέρα της στην Μισέλ Ομπάμα Facebook Twitter
6

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης της Μισέλ Ομπάμα με παιδιά εργαζομένων στον Λευκό Οίκο, ένα 10χρονο κοριτσάκι την πλησίασε και της έδωσε ένα χαρτί. Όπως αποδείχθηκε ήταν το βιογραφικό του άνεργου -επί τρία χρόνια- πατέρας της και με αυτό τον τρόπο η μικρή κοπέλα προσπάθησε να του βρει δουλειά.

Η Ομπάμα αγκάλιασε το κοριτσάκι και αρνήθηκε να μιλήσει για το θέμα αργότερα όταν ρωτήθηκε. Αρκέστηκε να πει στα παιδιά που ήταν μπροστά και δεν είχαν καταλάβει τι γινόταν ότι "προσωπικό ζήτημα, αλλά πως το κορίτσι έκανε κάτι για το μπαμπά της".

 

6

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μποτσουάνα εξετάζει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και οι εκκλησίες αντιδρούν

Διεθνή / Η Μποτσουάνα εξετάζει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και οι εκκλησίες αντιδρούν

Δύο γυναίκες ζητούν από το Ανώτατο Δικαστήριο της Μποτσουάνα να αναγνωρίσει τον γάμο τους. Αν κερδίσουν, η χώρα μπορεί να γίνει η δεύτερη στην Αφρική που επιτρέπει γάμο ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Η κυβέρνηση Τραμπ δεν προχωρά το σχέδιο για μπλόκο στη φροντίδα τρανς ανηλίκων

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ δεν προχωρά το σχέδιο για μπλόκο στη φροντίδα τρανς ανηλίκων

Η κυβέρνηση Τραμπ ήθελε να απειλήσει νοσοκομεία με απώλεια χρηματοδότησης αν φρόντιζαν τρανς ανηλίκους. Τώρα κάνει πίσω, σε μια σπάνια ανάσα για τα τρανς δικαιώματα και τους γιατρούς που αντιστάθηκαν.
THE LIFO TEAM
Πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών το κουίρ ζευγάρι πίσω από 180.000 σακίδια για αστέγους

Διεθνή / Πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών το κουίρ ζευγάρι που μοίρασε 180.000 σακίδια σε αστέγους

Ο Τζέισον Κόνερ και ο Τζέφρι Νιούμαν είχαν δημιουργήσει στη Νέα Υόρκη το Backpacks for the Streets, μοιράζοντας σακίδια με είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους ανθρώπους. Πέθαναν με διαφορά τεσσάρων ημερών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Τα media και οι γονείς όταν συνεργαστούν μπορούν να σκοτώσουν ακόμα και τον αυθορμητισμό μικρών παιδιώνΦυσικά το έδωσε ο πατέρας της. Φυσικά το έδωσε ο πατερας της επειδή ήταν οι κάμερες εκεί. Θα προτιμούσα να φώναζε ένα "Ο μπαμπάς μου είναι άνεργος" παρα αυτό.
Γιατί τόσα κακόβουλα σχόλια;Το κοριτσάκι από μόνο του έδωσε το βιογραφικό και η γυναίκα δεν προσπάθησε με κανέναν τρόπο να το τραβήξει (δάκρυα,μπλα μπλα και τα λοιπά).Ίσα-ίσα,αρνήθηκε και να το σχολιάσει.Προφανώς και δεν μπορεί να λυθεί έτσι το πρόβλημα,αλλά ποιος ο λόγος να είμαστε τόσο αρνητικοί μπροστά σε μια πράξη αγάπης μιας μικρής κοπελίτσας για τον μπαμπά της;Ηρεμήστε.
Αγαπητή Jenny_JJJ δε νομίζω κανείς από εμάς που σχολιάσαμε αρνητικά το γεγονός να είμασταν αρνητικοί προς το κοριτσάκι. Εκείνο είναι μικρό και καλά έκανε αν το ένιωθε το ίδιο και έδωσε το βιογραφικό (αν και πιθανότατα ο πατέρας του το έβαλε να το κάνει). Ωστόσο, πραγματικά νομίζεις ότι ενδιαφέρθηκε η Μισέλ αν ο μπαμπάκας του κοριτσιού είναι άνεργος; Ήταν απλά η τέλεια ευκαιρία να δείξει μέσω μιας κοινής τους φωτογραφίας πόσο καλή πρώτη κυρία είναι. Λυπόμαστε που δεν είμαστε όλοι τόσο εύπιστοι με τέτοιου είδους πράξεις στην εποχή που ζούμε. Ο κόσμος είναι σκληρός και κάποιοι δυστυχώς το εκμεταλλεύονται για τα προσωπικά τους συμφέροντα. Σήμερα θα το έχει ξεχάσει η φιλεύσπλαχνη Μισέλ.
Τώρα μένει να το κάνουν άλλα 12 περίπου εκατ παιδάκια για πατεράδες,μανάδες,θειους για να ξεμπερδέψει η Αμερική με την ανεργία. Πόσο άσχημο ρε φίλε να χρησιμοποιούν το πόνο της οικογένειας για να φανουν συμπονετικοί... Παιδί του λαού και η κυρία Ομπάμα και ο άντρας της Νομπελ ειρήνης....Τρέλες!